BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaŞimdi de Belçikalıları ağırlıyor----

Şimdi de Belçikalıları ağırlıyor

Şimdi de Belçikalıları ağırlıyor
04 Temmuz 2013 - 11:54 www.finansgundem.com

Simit Sarayı, yurt dışı yatırımında 6’ncı ülke olarak Belçika’yı seçti. Ülkenin ikinci büyük kentindeki Simit Sarayı mağazası hizmete girdi

Anadolu lezzetlerini yurt dışı mağazalarıyla dünya tüketicilerine taşıyan Simit Sarayı, Hollanda, Almanya, Kıbrıs, Mısır, Suudi Arabistan’ın ardından Belçika mağazasını da hizmete sundu. Simit Sarayı’nın Belçika’daki ilk mağazası, başkent Brüksel'den sonra ülkenin ikinci büyük şehri olan, dünyanın dördüncü, Avrupa'nın ikinci büyük limanına sahip Anvers’in başkenti Antwerpen’de açıldı.
Haftanın 7 günü 08:00-22:00 saatleri arası hizmet verecek olan Simit Sarayı Antwerpen, atıştırmalık, doyumluk ve keyiflik geleneksel lezzetlerinin yanı sıra ızgara çeşitleriyle Belçikalıları kendine çekmeye çalışacak.
 Yurt dışında Anadolu lezzetlerine gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Kavukcu, “Yurt içi ve yurtdışındaki mağazalarımızda 4.500 çalışanımızla her gün 450 binden fazla misafir ağırlıyoruz. Yılın ikinci yarısında 24 adet yurt içinde; Almanya, Hollanda, Yunanistan, Belçika ve Mısır’da olmak üzere 21 adet de yurtdışında mağaza açılışları gerçekleştireceğiz. Hedefimiz 2013 yılı sonuna kadar 280, 2016 yılında ise 550 mağazaya ulaşmak” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)