BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaSilvergate Capital: Fed'in dijital para çıkarması yıllar alır----

Silvergate Capital: Fed'in dijital para çıkarması yıllar alır

Silvergate Capital: Fed'in dijital para çıkarması yıllar alır
19 Ocak 2022 - 11:29 www.finansgundem.com

Silvergate Capital'in CEO'su Alan Lane, Fed'in bir dijital para çıkarmasının büyük olasılıkla daha yıllar alacağını söyledi.

Kripto banka Silvergate Capital'in CEO'su Alan Lane, Fed'in bir dijital para çıkarmasının büyük olasılıkla daha yıllar alacağını söyledi.

2022 yılında dolar destekli stablecoin ihracına hazırlanan Silvergate, potansiyel rekabetten endişe duymadığını belirtti. "Eğer ABD merkez bankası dijital parası (CDBC) çıkarır ve bunu tüketicilerin kullanımına sunar ise, mevcut veya çıkarılacak herhangi bir stablecoin ile rekabet eder duruma gelir" diye konuşan Lane, "Ancak Fed'in kendi dijital parasını yakın zamanda çıkarması muhtemel değil. Bu konuda endişeli değiliz, 2022'de kendi stablecoinimizin çıkarmaya hazırız" dedi

Kaliforniya merkezli olan Silvergate Capital, kriptopara pozisyonları karşılığında ABD Doları cinsinden kredi almak isteyen şirketlere hizmet veriyor.

Silvergate, ABD Doları destekli stablecoin ihraccısı olmak için dördüncü çeyrekte New York Finansal Hizmetler Departmanı'na başvuru yaptı.

New York Fed imalat endeksinde sürpriz düşüş

 

FED’in faiz artışları borsaları nasıl etkileyecek?

 

Fed'den dijital para adımı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)