BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul açıklarında bir gemi battı----

İstanbul açıklarında bir gemi battı

İstanbul açıklarında bir gemi battı
01 Kasım 2017 - 10:21 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra Gemlik Rorda Port Limanı'ndan ayrılan demir tozu yüklü kargo gemisi Şile açıklarında battı. 13 mürettebattan 4'ünün cesedine ulaşıldığı öğrenildi.

Gemlik’ten Ereğli’ye giden Türkiyiye bayraklı, 78 metre boyundaki kuru yük gemisi Bilal Bal, Şile-Riva arasında radardan kayboldu. 2999 DWT taşıma kapasitesine sahip geminin mürettebatından haber alınamadı. Gemiye ait bazı parçalar ve tahliye botunun kıyı vurduğu öğrenildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait arama kurtarma gemisi, Kıyı Emniyeti römorkörleri ve helikopterle karadan ve denizden arama çalışmaları sürdürülüyor.

Hürriyet'ten Eyip Serbest'in haberine göre, resmiyette 13 mürettebatı bulunan gemi boğazın serin sularına gömüldü. Gemi personeli 4 kişinin cesedine ulaşıldığı, çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızırreis Deniz, Daire Başkanı Arslan Dede ve Suat Barlas’ın da Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne ait açık deniz destek gemisi Nene Hatun ile olay yerine intikal ettikleri ve arama kurtarma çalışmalarına yerinde destek verdikleri öğrenildi.

DEMSA Deniziclik armatörlüğünde olan gemi 1974 yapımı gemi, 3080 ton demir yükü ile Gemlik kalkışlı Karadeniz Ereğili’ye gidiyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)