BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Şike davası uydurmadır"----

"Şike davası uydurmadır"

Şike davası uydurmadır
20 Ocak 2014 - 23:03 www.finansgundem.com

​Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fransa'nın Cannes şehrinde The Wall Street Journal'ın sorularını yanıtladı

Yargıtay tarafından hakkında şike, teşvik primi vermek ve örgüt kurmak suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan Yıldırım, kendisine ve Fenerbahçe'ye kumpas kurulduğunu iddia etti.

Yıldırım, Ergenekon, Balyoz davalarında olduğu gibi Şike davasının da aynı kumpasın bir sonucu olduğunu söyledi. Yeniden yargılanma gibi bir ümidinin olmadığını söyleyen Yıldırım, yargı kararına saygı duymadığını sözlerine ekledi.

Yıldırım'ın WSJ Türkiye'ye verdiği röportajdan satırbaşları:

- Şike Davası iktidarı ele geçirme amaçlı bir yargının eseridir

- Başbakan "Paralel Devlet var" dedi, bütün operasyonları Gülen Cemaati yaptı

- AKP Cemaat ile birlikte iktidara yürüdü

- Beni Ergenekon'dan içeri alamadılar, Şike Davasını uydurdular

- Şike Davası delilleri sahte, tutarsız

- Fenerbahçe Atatürkçü bir takım, taraftara müdahale olmaz

- Sandıkla geldim, sandıkla gitmiyorum, bu demokrasi ayıbıdır

- Yeniden adil yargılama olursa memnuniyetle karşılaşırız

- Yargının kararlarına saygı duymuyorum

- Vicdanen rahatım, hapis yatmaya gidiyorum

-Bu politik, siyasi kararın alınmasının neticesi, 2011 yılında bazı dış güçlerin Türkiye'de yapmış oldukları operasyonların devamıdır. Bu operasyon Turkiye'de Ergenekon, Balyoz, Oda TV, Cübbeli Ahmet, casusluk dosyalarınıyöneten bu özel yetkili mahkemeler Turkiye'de bütün yüksek tepeleri düz hale geitrmek, ve Tükriye'de bütün her seyi kendi ellerine alabilen bir iktidarı yaratmak için yapılmış bir muhakame sistemidir."

Bunların hepsini Gulen cemaati mi yapti?

Evet, son 11 yıllık süreç icerisinde Türkiye Cumhuriyeti AK Parti'si cemaatle ic içe Türkiye'de iktidiara yürüdu."

"Sayın Başbakan'ın 17 Aralık'taki beyanında paralel devlet var, ve cemaat bu paralel devleti yürütüyor dedi, ve bu savcılar, hakimleri, polisleri, hepsini görevden aldılar bunlar cemaatçi diye. O zaman bütün bu operasyonaları, bizim operasyon dahil olmak, üzere cemaat yapmıştır."

"Önemli olan benim vicdanlarda aklanmamdır, kurulmus istiklal mahkemelerine benzeyen bu yargının kararlarına saygı duymuyorum. Onun için de vicdanen rahatım, ve hapis yatmaya geliyorum. Kaçtı diyenler özür dilemeliler, bir zaman icerisinde Fenerbahçe'nin haklılığı yine ortaya cıkacaktır."
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • başkentli21 Ocak 2014 01:38

    bu memlekette koltuğa oturan yapışıp kalıo,eee severek gitmezsen başka yolla gidiosun,işin özü maskara olmadan koltuklardan inmesini bilmektir...

  • Helal Sana Hacı21 Ocak 2014 01:20

    Şikenin alası ülüsöy zamanında Büyük Altay'a diyarbakırda yaşananlar,gazetecileri sokmadılar son maçta ve gSeye yapıldı yıllarca torpilli

  • Sosyolog21 Ocak 2014 01:17

    Akp yıllarca kötü yönetilen turkiyede iktidarı aldıktan sonra çok güzel seyler yaptı ama Cemaat gibi küçük bir kilğin devletin butun brokratik ve bir çok ekonomik varlığını kontrol etmesineizin vermeyecekti. Hatta bunu sağlayan Akp nin kendisidir. Bunların basınından yayınından herseyinden fayda sağlamak uğruna herseyi bunlara teslim ettiler. “Ee başbakan ne diyor? Ne istedilerde vermedik?” evet herseyi verdin ama Turkiyenin %1 olmayacak bir kliğe butun ülkeyi teslimettin. Sonra bu klikten kontra ataklar , birden gecmişte yapılan bir çok hukuk etrikasına vurgu yaptın. Peki sana dokunmayana kadar niye sesizdin? İlker başbuğ ve bazı subaylar içeriye alındığında niye sesiniz çıkmadı?

  • gsray20 Ocak 2014 23:52

    ne demiş atalarımız EN BÜYÜK EĞLENCE. F.BAHÇE

  • ortaboy yatırımcı20 Ocak 2014 23:37

    sana ve fenere kurulan kumpasların hesabını seçimlerde soracağız !!!

  • ŞAMPİYON FB ÇEM.20 Ocak 2014 23:29

    Biz büyük FBÇELİLER yanındayız sayın başkan sen merak etme bunların acılarını sandıkta onlardan hemde fazlasıylan çıkartacağız sen merak etme.binlerce FB çel, kardeşlerimizlen anlaştık sandıkta sadece CHP tisini destekleyeceğiz.içimizde çokta akp li var onlar bile hepberaber sözler vererek sayın KILIÇTAROĞLUNU desteklemek için AND içtik .SEÇİMLERDEN SONRA ANLAYACAKLAR NEYİN NE OLDUĞUNU.