BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞike davası ile gündem mi değiştiriliyor?----

Şike davası ile gündem mi değiştiriliyor?

Şike davası ile gündem mi değiştiriliyor?
18 Ocak 2014 - 21:35 www.finansgundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli yolsuzluk soruşturması ve Yargıtay'ın şike davasıyla ilgili verdiği karara ilişkin açıklamalarda bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Yargıtay'ın şike davasıyla ilgili kararını değerlendirdi. Bahçeli'ye Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tekrar cezaevine girecek olması da soruldu.

"Bir spor adamının da cezaevine gönderilerek sporun düzeleceğinin dünyada hiçbir örneği yoktur" diyen Bahçeli, "Ben Beşiktaşlıyım. Rakip bir kulübün başkanını suçlamak amacıyla söylemiyorum. Fenerbahçe'ye çok değerli hizmetler sunan bir değerli başkandır Aziz Yıldırım. Hapse girmiş sonunda tahliye edilmiştir. Türkiye'nin çok ağır kaldığı sorunlarında birden gündem değişikliği yapılarak, Aziz Yıldırım'ın oturtulması kanaatimce yanlıştır" dedi.

İstanbul'da gündeme ilişkin soruları yanıtlayan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hükümete yönelik eleştirileri de vardı.

Bahçeli, "Yolsuzluk ve rüşvet iddialarının üstü örtülmemelidir. Bu iddiaların örtülmesi için Türkiye'de bazı komplolar, bazı iftiralar, bazı memur kıyımları, emniyet güçleri üzerinde oynanan oyunlara son verilmeli. Mutlkala yargının önüne iddialar konmalıdır. Türkiye temizlenmelidir" şeklinde konuştu.

MHP lideri Bahçeli'ye, Şişli Belediye Başakanı Mustafa Sarıgül'ün mal varlıklarına TMSF tarafından el konulması da soruldu.

Bahçeli, "Yarışa girmiş bir belediye başkan adayının mal varlığı bizi ilgilendiren bir konu değil. Yolsuzluk ve rüşvet konusu ele alınırsa bunların hepsi ele alınmış olur" dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)