BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSiirt'te gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı----

Siirt'te gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı

Siirt'te gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı
01 Kasım 2022 - 12:09 www.finansgundem.com

Siirt Valiliği kent genelinde yapılacak her türlü toplanma, yürüyüş, gösteri tarzı etkinlikleri 15 günlüğüne yasakladı. Gerekçe olarak ülke genelinde kanunsuz eyleme dönüşen basın açıklamaları gibi birçok faaliyetlerin gerçekleşmesi gösterildi.

Siirt Valiliği kent genelinde her türlü toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, miting, stant açma, çadır kurma, bildiri dağıtma gibi etkinliklerin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu. Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/KCK'nın müzahir yayın organları ve internet sitelerinden sıklıkla çağrı amaçlı provokatif paylaşımlar yapılarak ilde başta olmak üzere ülke genelinde kanunsuz eyleme dönüşen basın açıklamaları gibi birçok faaliyetlerin gerçekleştiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kamu düzeni ve güvenliğinin olağan hayatı durduracak veya kesintiye uğratacak şekilde bozulacağına ilişkin ciddi belirtilerin bulunduğu hususu göz önüne alındığında açık alanlarda türlü toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, miting, stant açma, çadır kurma, bildiri, broşür dağıtma, afiş, pankart asma gibi il ve ilçe mülki sınırlarımız içerisinde 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 17. ve 19. Maddeleri ile 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince 1 Kasım saat 00.01'den 15 Kasım saat 23.59'a kadar 15 gün yasaklanmıştır."

ABD'de petrol ihracatının yasaklanmasına yönelik tasarı

 

Aksaray'da cenaze evinde yemek yasaklandı

 

AB yeni benzinli ve dizel otomobilleri 2035'te yasaklıyor

 

Rusya'dan 45 bankanın sermaye işlemlerine yasak

 

Rusya'da ihracata yönelik yasaklar uzatıldı

 

Endonezya'da şurup ve sıvı ilaçlar yasaklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)