BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSİHA'lar Doğu Akdeniz'i gözlüyor----

SİHA'lar Doğu Akdeniz'i gözlüyor

SİHA'lar Doğu Akdeniz'i gözlüyor
25 Temmuz 2020 - 12:18 www.finansgundem.com

Açık istihbarat kaynakları, dün gece saatlerinde Marmaris, Dalaman ve Didim semalarında 3 SİHA'nın görev yaptığına dair radar izlerini yayınladı.

Oruç Reis sismik araştırma gemisinin Doğu Akdeniz'de gerçekleştirdiği faaliyetler kapsamında tedbirlerini sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri, envanterindeki İHA ve SİHA'ları batı kıyılarında etkin şekilde kullanıyor.

Türkiye, Libya ile imzaladığı deniz yetki sınırlama anlaşmasından doğan hakları çerçevesinde Doğu Akdeniz'de sismik araştırma faaliyetleri gerçekleştirme kararı aldı.

Deniz Kuvvetleri Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi, Meis ve Rodos arasında kalan bölgede, 21 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında geçerli olmak üzere Navtex mesajı yayınladı.

DOĞU AKDENİZ'DE ASKERİ HAREKETLİLİK

Bu karar Yunanistan'da büyük bir panikle karşılanırken, Ege ve Doğu Akdeniz'de son dönemlerin en hareketli günleri yaşanıyor.

TÜRK SAVAŞ GEMİLERİ ORUÇ REİS'E EŞLİK EDİYOR

Yunanistan'a ait savaş gemilerinin yüzde 85'i Ege'de bulunurken, Türk Deniz Kuvvetleri'ne ait savaş gemileri bölgede faaliyet gerçekleştiren Oruç Reis'e eşlik ediyor.

SİHA'LAR BÖLGEDE ÇOK AKTİF

Öte yandan, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait SİHA ve İHA'ların aktif şekilde bölgede faaliyet yürüttüğü de görüldü. Açık istihbarat kaynakları, dün gece saatlerinde Marmaris, Dalaman ve Didim semalarında 3 SİHA'nın görev yaptığına dair radar izlerini yayınladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)