BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSigortacıların yeni kabusu: Barbekü----

Sigortacıların yeni kabusu: Barbekü

Sigortacıların yeni kabusu: Barbekü
16 Temmuz 2020 - 10:41 www.finansgundem.com

Zürih Sigorta, İngiltere’de balkonlarda barbekü yakılmasının yasaklanmasını istiyor

İngiltere’de güneş ışığından daha fazla faydalanmak isteyenler ve hafta sonu ziyafetleri için balkon partileri vazgeçilmez bir seçenek. Sigorta şirketleri için ise balkon partileri giderek kabusa dönüşüyor. Zürih Sigorta'ya göre, sadece dört balkon yangını geçen yıl 9 milyon sterlinlik bir zarara mal oldu.
Sigorta şirketi, balkon yangınlarının çoğunun barbekülerden kaynaklandığını ve komşu dairelere ve bazen de tüm binalara hızla yayıldığını vurguladı. Birleşik Krallık'ta şu anda apartman dairelerinde yaşayan dokuz milyon aile bulunuyor. Kayıtlara göre son üç yılda 550 balkon yangını gerçekleşti. Sigorta şirketleri bu yüzden balkonlarda barbekü kullanımının yasaklanmasını talep ediyor. Barbekü partilerinde içilen sigaraların da yangınlara davetiye çıkardığının altı çiziliyor.

“Yangınlar sadece insanların hayatlarını riske atmakla kalmıyor, aynı zamanda evleri ve yeri doldurulamaz kişisel eşyaları da yok ediyorlar” diyen Zürih Sigorta Genel Müdürü David Nichols ekliyor:

“Zürih geçtiğimiz yıl 210 milyon sterlin mülklere yangın hasarı için ödedi. Bu yüzden insanları iki kez düşünmeye ve balkonlarında barbekü yapmaktan veya sigara içmekten kaçınmaya çağırıyoruz. ”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)