BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği yeni başkanını seçti----

Sigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği yeni başkanını seçti

Sigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği yeni başkanını seçti
09 Mart 2022 - 11:30 www.finansgundem.com

Aon Türkiye Eş CEO'su Ferhan Özay, Sigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği Başkanlığı'na seçildi

Sigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği'nin yapılan genel kurulunda Aon Türkiye Eş CEO'su Ferhan Özay başkan seçildi. Türkiye'de sigorta brokerliğini geliştirmek, bu mesleğe gireceklere yeterli zemin hazırlamak, dernek üyelerinin kanun ve tüzüklere uygun olarak çalışmasını temin etmek amacı ile faaliyetler gerçekleştiren dernek, yeni dönemde Özay'ın başkanlığında yoluna devam edecek.

Yoğun katılımla gerçekleşen seçimlerle ilgili konuşan Özay, “Sektöründe öncü üyelere sahip, meslek ve ahlak kurallarının en üst düzeyde uygulandığı, üyelerinin gurur ve referans kaynağı olduğu bir derneğin başkanı olarak seçilmiş olmaktan mutluluk duyuyorum. Derneğimizin demokratik kültürünün gücünü ortaya koyan seçimlerde oy kullanan herkese teşekkür ederim. Risk yönetiminin yaygınlaştırılması ve en iyi uygulamaların benimsenmesi için sigortalılara brokerlik faaliyetleri ve artı değerlerinin tanıtılması büyük önem taşıyor. Yeni dönemde üyelerimizle birlikte bu misyonumuza dönük önemli çalışmalara imza atacağız. Nihai hedefimiz ülkemizin gelişmiş pazarlar seviyesine gelme sürecinde, kişi ve kurumların risklerinin yönetiminde, güvenilir ve vazgeçilmez çözüm ortağı olmak.” dedi.

1989 yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan, 1993 yılında ise Marmara Üniversitesi Çağdaş Yönetim Teknikleri Programı'nı tamamlayan Ferhan Özay, sigorta ve broker sektöründe 30 yılı aşkın bir deneyime sahip. Özay, iş hayatına 1991 yılında ERGO Türkiye'de Genel Müdür Yardımcısı olarak başladı. 2004 yılına kadar burada çalışan Özay, 2004 yılında başladığı Eureko Sigorta'da iki yıl süreyle Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2006 yılında Aon Türkiye'ye İcra Direktörü olarak katılan Özay, 2015 yılından bu yana Aon Türkiye'nin Eş CEO'luk görevini yürütüyor.

ABD’nin emeklilik fonları çöküşe hazırlanıyor

Y kuşağı sigorta ürünlerinden neler bekliyor?

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)