BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatSigorta sektöründe önemli satın alma----

Sigorta sektöründe önemli satın alma

Sigorta sektöründe önemli satın alma
02 Şubat 2022 - 09:02 www.finansgundem.com

Türkiye’de de faailyet gösteren sigorta devi Generali, bankacılık gurubu Credit Agricole'nin sağlık iştirakini satın alıyor.

Avrupa’nın en büyük sigorta şirketlerinden biri olan ve yaklaşık 50 ülkede faaliyet gösteren Generali, Credit Agricole'nin sağlık şirketini 435 milyon euroya satın alıyor. Generali, Credit Agricole'nin sağlık sigortası işletmesi La Medicale'yi 435 milyon euroya satın almakta anlaştığını açıkladı.

Fransız bankacılık grubu Credit Agricole, bir süredir sigorta sektöründeki iştiraklerini satıyor. İtalyan sigortacı, anlaşmanın sigortacıların mali gücünü ölçen ödeme gücü oranı üzerinde yaklaşık 4,3 puanlık olumsuz bir etki beklediğini bildirdi.

Generali’den anlaşma sonrası yapılan açıklamada, "La Medicale'nin tamamlayıcı becerileri ve uzmanlığı, Generali France'a önemli bir müşteri segmenti olan sağlık profesyonelleri ile güçlü bir ilişki kurma fırsatı sunarken, pazar lideri bir markadan yararlanma fırsatı sunacak" denildi.

Generali yaptığı açıklamada, bu yıl tamamlanması beklenen işlemin bir parçası olarak, Credit Agricole'nin Predica işinin Generali'ye, La Medicale tarafından satılan poliçe sahibinin ölümü halinde ödeme yapan bir poliçe portföyü satacağını belirtti.

Milyarderlerin 'Generali Sigorta' savaşı

 

Binance'den bilgisayar korsanlarına karşı sigorta fonu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)