BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSigorta sektöründe kayıpların artması bekleniyor----

Sigorta sektöründe kayıpların artması bekleniyor

Sigorta sektöründe kayıpların artması bekleniyor
19 Kasım 2020 - 08:33 www.finansgundem.com

Pandemi sürecinde kapanan kayıpları artan şirketlerin sayısındaki artış sigorta sektöründe de rekor kayıpları beraberinde getirmesi bekleniyor.

Lloyd's of London, global pandemi sigorta zararlarını önceki tahminin üzerinde bekliyor. Lloyd's of London Başkanı Bruce Carnegie-Brown, KOVID-19 pandemisinden kaynaklanan global sigorta kayıplarının bu yıl Lloyd's of London'ın 107 milyar dolarlık daha önceki beklentisinden daha yüksek olacağını bildirdi.

Carnegie-Brown, Reuters Events Future of Insurance USA konferansında yaptığı konuşmada, pandeminin neden olduğu kayıpların, Swiss Re'ye göre rekor seviyedeki en yüksek 144 milyar dolarlık felaket faturasının görüldüğü 2017 ile aynı seviyede olacağını belirtti.

Mart ayında İngiltere hükümetinin kapatılması nedeniyle II.Dünya Savaşı'ndan bu yana ilk kez sigorta odasını kapatan Lloyd's, şirketlerinin 16 farklı iş kolundan taleplerle karşı karşıya olduğunu bildirdi.

BoE'den sigorta şirketlerine Kovid uyarısı

 

Fitch: Türkiye sigorta sektörü karlılığı güçlü

 

Lloyd's of London 6 yıldır ilk kez zarar etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)