BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSığınmacılar otogarı boşalttı----

Sığınmacılar otogarı boşalttı

Sığınmacılar otogarı boşalttı
21 Eylül 2015 - 05:51 www.finansgundem.com

Avrupa umuduyla 6 gündür İstanbul Otogarı'nda bekleyen sığınmacılar otogardan ayrıldı. Bir grup, yaya olarak Edirne'ye gitmek üzere yürüyüşe geçti

Sosyal medyada geçen hafta yayılan "Almanya'nın çok sayıda sığınmacı alacağı" söylentisi üzerine, Edirne üzerinden Avrupa'ya geçmek için Büyük İstanbul Otogarı'na gelen ancak Edirne'ye gitmelerine izin verilmeyen sığınmacılar otobüslerle buradan ayrıldı.

Otogar Camisi içinde ve çevresinde bekleyen sığınmacılar, bekleyişlerini sonlandırarak kendilerine sağlanan otobüslerle otogarı terk etti. Sığınmacıların bir kısmının İstanbul'da kaldıkları semtlere, diğer bölümünün de otobüslerle Adana, Şanlıurfa ve Gaziantep'e ulaşması sağlanıyor.  

Öte yandan, Otogar Cami avlusunda bir haftadır bekleyen gruba polis tarafından alınan güvenlik önlemleri yüzünden katılamayan yaklaşık 200 kişilik başka sığınmacı grubu, yaya olarak Edirne'ye gideceklerini ifade etti. 

Aralarında çok sayıda kadın çocuğun bulunduğu grup TEM Otoyolu-Otogar bağlantı yolunda yürümeye başladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)