BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSigara kaçakçısında tarihi kitap ve harita!----

Sigara kaçakçısında tarihi kitap ve harita!

Sigara kaçakçısında tarihi kitap ve harita!
20 Eylül 2021 - 14:33 www.finansgundem.com

Polis düzenlediği kaçakçılık operasyonu kapsamında Gaziantep'te bir dükkana baskın yaptı. Bir işyerinin deposunda kaçak içki, sigara ve 2 adet tarihi eser niteliğinde kitap da ele geçirdi.

Gaziantep'te Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir işyerinin deposunda kaçak içki ve sigaraların arasında ceylan derisine yazılmış 2 adet tarihi eser niteliğinde kitap ile bir adet deri harita bulundu.

Operasyon kapsamında düzenlenen baskında bir depoda arama yapıldı. 5 bin 388 adet kaçak sigara, 147 ve 109 şişe kaçak içki, 30 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Yapılan aramada tarihi eser niteliğinde olduğu belirlenen ceylan derisi üzerine yazılmış iki adet 2 kitap ile yine deri üzerine işlenmiş bir adet tarihi eser niteliğinde harita da bulundu. İşyeri sahipleri olayla ilgili olarak gözaltına alındı, KOM ekiplerinin son bir hafta içinde yaptıkları çalışmada toplam 16 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)