BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklar artıyor ama hafta sonuna dikkat----

Sıcaklıklar artıyor ama hafta sonuna dikkat

Sıcaklıklar artıyor ama hafta sonuna dikkat
18 Aralık 2019 - 11:41 www.finansgundem.com

Son hava durumu tahminlerine göre hava sıcaklıkları birkaç derece daha yükselecek ancak hafta sonu yağışlı hava geliyor.

Aralık ayının ortasını geçmemize rağmen hava sıcaklıkları sonbahar normallerinin bile üzerinde seyrediyor. Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde 20 derecelere varan sıcaklıklar, Türkiye’nin en soğuk bölgesi olan Doğu Anadolu’da dahi 8 derece dolaylarında seyrediyor. Hafta sonundan itibaren yurda batıdan giriş yapacak yağışlı hava dalgası dikkat çekiyor…

HAFTA SONU YAĞIŞLA GELİYOR
Meteoroloji’nin 5 günlük tahmin haritasına göre hafta içi parçalı bulutlu seyreden hava, hafta sonu yerini batıdan itibaren yağışa bırakacak.


BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının ise ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)