BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklar artacak----

Sıcaklıklar artacak

Sıcaklıklar artacak
21 Mart 2013 - 12:38 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan açıklamaya göre, sıcaklık, yurt genelinde 2 ila 4 derece artacak

Sıcaklık, yurt genelinde 2 ila 4 derece artacak. Yağışlar, Edirne, Çanakkale ile Marmara’nın batısı, Kıyı Ege ve Antalya çevresinde yer yer etkili olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin batısı ile zamanla iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Erzurum çevrelerinin hafif kar yağışlı, öğle saatlerinden itibaren Edirne, Çanakkale ve Kuzey Ege kıyıları ile akşam ve gece saatlerinde Marmara’nın batısı, Kıyı Ege ve Antalya’nın batı kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren Çanakkale, İzmir, Balıkesir'in Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Havran ilçeleri ile Aydın'ın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığının Türkiye genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin edilirken, rüzgar, genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneyi ve Ege Kıyıları’nda kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.
Buzlanma ve don
Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu’nun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer sis hadisesi beklendiğine işaret eden Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini duyurdu.
Ani kar erimeleri ve heyelan
Meteoroloji, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu kesimlerde ani kar erimeleri beklendiğinden, heyelan, ani sel, taşkın ve çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.
Bazı illerde hava durumu
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu. (19)
ANKARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla il geneli çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli. (18)
İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimleriyle, zamanla il geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların gece saatlerinden itibaren kuvvetli olması bekleniyor. (23)
ADANA: Parçalı ve az bulutlu.(21)
ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde batı kıyı kesimleri aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (20)
SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu. (20)
ERZURUM: Parçalı bulutlu, sabah ilk saatlerde hafif kar yağışlı. (5)
VAN: Parçalı ve az bulutlu. (8)
DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu. (19)
Bölgelerde hava durumu
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin batı kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren Çanakkale ile Balıkesir'in Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Havran ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren İzmir ve Aydın'ın kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.
AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, batısı çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Antalya’nın batı kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölge genelinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölge genelinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, sabah saatlerinde kuzeydoğusu parçalı bulutlu, ilk saatlerde Erzurum çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde, bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)