BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklar 5 derece düşecek----

Sıcaklıklar 5 derece düşecek

Sıcaklıklar 5 derece düşecek
27 Eylül 2013 - 08:40 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yurdun bu kesimlerinde sıcaklıklar 5 dereceye kadar azalacak

Yağışlı hava, Batı ve Orta Karadeniz Kıyıları, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Giresun, Osmaniye, Antalya'nın Elmalı ve Korkuteli ilçeleri, Adana'nın kuzey ve doğu çevreleri ile Hatay'ın batı kıyı ilçelerinde etkili olacak. Sıcaklık, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 5 derece azalacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Batı ve Orta Karadeniz Kıyıları, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Giresun, Osmaniye, Antalya'nın Elmalı ve Korkuteli ilçeleri, Adana'nın kuzey ve doğu çevreleri ile Hatay'ın batı kıyı ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığı, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
Rüzgar ise genellikle güney ve güneybatı, kuzey ve iç kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, zamanla Marmara'da kuzey ve doğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyıları, Marmara'nın doğusu ile Samsun çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak esecek.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu. (24)
ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(26)
İZMİR: Parçalı ve az bulutlu.(28)
ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve doğu çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(30)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Elmalı ve Korkuteli ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)
SAMSUN: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde itibaren sağanak yağışlı. (26)
ERZURUM: Az bulutlu ve açık.(21)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(31)
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Antalya'nın Elmalı ve Korkuteli ilçeleri, Adana'nın kuzey çevreleri ile akşam ve gece saatlerinde Osmaniye, Adana'nın doğu çevreleri, Hatay'ın batı kıyı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kıyı kesimi ile gece saatlerinde Kastamonu çevrelerinin sağanak yağışlı geçmesi öngörülüyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Samsun, gece saatlerinde Ordu ve Giresun çevreleri sağanak yağışlı.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimleri yer yer parçalı bulutlu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)