BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarShiba Inu için çanlar çalıyor----

Shiba Inu için çanlar çalıyor

Shiba Inu için çanlar çalıyor
19 Kasım 2021 - 17:32 www.finansgundem.com

Köpek temalı kripto para birimi yarı yarıya gerilerken geleneksel model fiyatta dönüşe işaret ediyor


"Meme" temalı kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), ekim ayının sonundaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana üç hafta içinde piyasa değerinin yüzde 50'sinden fazlasını kaybetti.

SHIB'nin fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008854'ten neredeyse yüzde 55'lik bir düzeltme gördükten sonra 19 Kasım'da 0,00004251 dolara kadar düştü. Cuma günü itibarıyla kayıplarının küçük bir kısmını geri aldı, ancak daha zayıf işlem hacimleri nedeniyle kararsız hareketler gözleniyor. Yani az olsa trader’ların bir kısmı toparlanma eğilimini destekliyor.

Bazı analistler, fiyatı 1 Ekim'den bu yana yüzde 1.100'den fazla fırladıktan sonra SHIB piyasasında keskin bir geri çekilmenin kaçınılmaz olduğunu belirtmişti.

Örneğin, “John Wick” isimli bağımsız bir piyasa analisti, SHIB'nin devam eden fiyat düzeltmesini "en büyük sinyal" olarak nitelendirerek, önümüzdeki seanslarda ek satışların gelebileceğini öne sürdü.

      SHIB/USD dört saatlik fiyat tablosu. Kaynak: TradingView, John Wick

“Dipten satın almak”

Kripto para piyasasında yüzde 50 veya daha fazla fiyat dalgalanmaları ara sıra görülen bir durum. Örneğin Bitcoin (BTC), bu yılın başlarında 30 günden kısa süre içinde 65.000 dolardan 30.000 doların altına düşmüştü. Ancak daha sonra BTC toparlanarak 69.000 dolarla yeni bir rekor kırmıştı.

Bitcoin'deki fiyat oynaklığına rağmen, tüm dünyada yükselen enflasyona karşı değer saklama aracı olarak görüldü. Bu arada, Shiba Inu fiyatındaki yükselişin temel nedeni, kripto paranın en popüler destekçilerinden biri olan David Gokhshtein tarafından belirtildiği gibi “topluluk” olmaya devam etmesi.

Gokhshtein Media'nın kurucusu ve PAC Protokolü CEO'su, Shiba Inu'nun bu yılki yükseliş performansının, ünlü ve milyarder isimlerden büyük desteklerin gelmemesine rağmen, topluluk desteğinin artmasıyla gerçekleştiğini hatırlattı.

Gokhshtein cuma günü takipçilerine attığı tweet’te, kimlerin “dipten satın aldığını” sordu ve böylece yüzde 50’nin üzerindeki fiyat düzeltmesinden sonra bile SHIB fiyatının toparlanmasına olan inancını yineledi.

Yükselen teknik tablo

Shiba Inu'nun devam eden fiyat düzeltmesi, boğa bayrağı aralığı gibi görünen bir trendin içinde ilerliyor. Kripto paranın gelecekte daha yüksek seviyelere hareket etmesi ihtimalini artırıyor.

Ayrıntılı olarak boğa bayrakları, güçlü bir fiyat yükselişinin ardından trendde kısa bir duraklama olarak ortaya çıkıyor.

An itibarıyla teknik model, iki paralel düşen trend çizgisiyle temsil edilen aşağı doğru eğimli kanal gibi görünüyor. Genellikle boğa bayrakları, fiyatın üst trend çizgisinden önceki yükseliş trendinin yüksekliğine (bayrak direği olarak adlandırılır) eşit uzunluktaki seviyelere kırılmasıyla sonuçlanır.
Bununla birlikte, SHIB'nin bayrağının üst trend çizgisinin üzerine çıkmak için bir sonraki hareketi işlem hacimlerindeki artışla desteklenirse 0,00010000 doların üzerinde bir fiyat elde edilebilir.

Sinema devi AMC Shiba'yı kabul edecek

 

Dogecoin ve Shiba Inu savaşını kim kazanacak?

 

Shiba Inu ve Dogecoin’de yükselişin tetikleyicileri

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)