BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSharon Stone: Bankacılık krizinde servetimin yarısını kaybettim----

Sharon Stone: Bankacılık krizinde servetimin yarısını kaybettim

Sharon Stone: Bankacılık krizinde servetimin yarısını kaybettim
19 Mart 2023 - 18:39 www.finansgundem.com

Hollywood'un yıldız isimlerinden Sharon Stone, Kadın Kanser Araştırma Fonu'nun bağış toplama etkinliğine katıldı. Etkinlik sırasında Cesaret Ödülü alan ve kürsüye çıkarak konuşma yapan Stone, servetinin yarısını kaybettiğini açıkladı.

1990'lı yıllarda rol aldığı Temel İçgüdü (Basic Instinct) ve Sliver gibi filmlerle adından söz ettiren Sharon Stone, Los Angeles'ta katıldığı bir bağış etkinliğinde bankacılık krizinin kendisi nasıl etkilediğini anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre ünlü yıldız, "Erkek kardeşim yeni öldü ama bu burada olmamı engellemedi. Bu hiçbirimiz için kolay bir dönem değil. Bu dünya için zor bir dönem. Bu yüzden ayağa kalkın. Ayağa kalkın ve neye değer olduğunuzu söyleyin" diye konuştu.

Stone'un "bankacılık olayı" ifadesiyle Silikon Vadisi Bankası'nın batışını işaret ettiği düşünülüyor. Ancak 65 yaşındaki yıldız, parasını nasıl kaybettiğine ilişkin ayrıntılı bir açıklama yapmadı. SVB'nin batışının ardından ABD yönetimi bankadaki tüm mevduat sahiplerini koruma altına almıştı. Buna karşın bankada hissesi bulunan kişilerin ciddi kayıplara uğramış olabileceği düşünülüyor.

Sharon Stone'un yorumları, Alman-Amerikan milyarder Peter Thiel'in SVB'de 50 milyon dolarının kaldığını açıklamasının ardından geldi. Facebook'un ilk yatırımcılarından olan Thiel'in sahibi olduğu risk sermayesi şirketinin birçok müşterisine SVB'den paralarını çekmesini tavsiye ettiği ancak buna rağmen Thiel'in kendi parasını çekmediği anlaşıldı. 4 milyar dolarlık bir servete sahip olduğu tahmin edilen Thiel, önemli bir kişisel hesabını SVB'de tuttuğunu söyledi.

Biden yönetiminden Buffett'a çağrı: Kurtar bizi

 

UBS'den Credit Suisse'e şok teklif: 1 milyar dolar

 

SVB'nin iflası, ekonomiyi daha da yavaşlatacak

 

"SVB’nin iflasında gerçek bir tehlike görmüyorum"

 

ABD'de bankacılık krizi büyüyor! SVB'nin ardından bir banka daha iflas etti

 

Silikon Vadisi Bankası iflas etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)