BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin Shakira'ya 8 yıl hapis talebi----

Shakira'ya 8 yıl hapis talebi

 Shakira'ya 8 yıl hapis talebi
29 Temmuz 2022 - 11:57 www.finansgundem.com

İspanya'da vergi kaçakçılığı suçlamasıyla karşı karşıya olan dünyaca ünlü şarkıcı Shakira suçlu bulunması halinde 8 yıl hapis yatabilir. Shakira aynı zamanda 23.7 milyon dolar para cezası ödemek zorunda kalabilir.

İspanya'da 2012- 2014 yılları arasında yaklaşık 15 milyon euro vergi kaçırmakla suçlanan ve uzlaşmak yerine suçsuzluğunu kanıtlamak adına mahkemeye çıkma kararı alan Kolombiyalı dünyaca ünlü sanatçı Shakira için savcılar 8 yıl 2 ay hapis cezası talep etti.

Katalan ekibi Barcelona'da top koşturan ve iki çocuğunun babası Gerard Pique'den geçen ay ayrılan Shakira aynı zamanda 23.7 milyon dolar para cezası ödemek zorunda kalabilir. Suçlamalarda bahsedilen yıllar arasında kendisinin İspanya'da olmadığını savunan ama yetkililerin tam tersini söylediği Shakira en az 18 yıl 1 ay boyunca da vergi teşviğinden mahrum kalabilir.

Shakira vergi kaçırma suçundan İspanya'da yargılanacak

 

Shakira vergi kaçırma suçlamasından ifade verdi

 

Shakira'ya vergi kaçakçılığı suçlaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)