BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporShakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçı şifresiz!----

Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçı şifresiz!

Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçı şifresiz!
31 Temmuz 2015 - 20:41 www.finansgundem.com

Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçının yayıncı kuruluşu Digiturk, gelen tepkiler sonrası karşılaşmayı ücretsiz yayınlama kararı aldı.

Futbolseverlerin yoğun tepkisi, Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının yayın hakkını elinde bulunduran digiturk'e geri adım attırdı.

Zorlu 90 dakikanın yayın hakkını satın aldıktan sonra, 30 TL'lik ücret belirleyen digiturk tepkilere dayanamadı.

Stattan maçı izleyecek Fenerbahçe taraftarları, 10 TL ile 30 TL arasındaki fiyatlarla bilet alabilirken, digiturk'ün kendi üyeleri de dahil olmak üzere tek 90 dakika için 30 TL fiyat belirlemesi özellikle sosyal medyada infiale neden olmuştu.

Online işlemlerden kalktı
Digiturk, Fenerbahçeli taraftarlar önderliğinde tüm futbolseverlerin gösterdiği tepki sonrası, Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçını online satışlardan kaldırdı.

Digiturk yönetiminin de bir süre sonra yazılı bir açıklama ile karşılaşmanın ücretsiz izlenebileceğini açıklaması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)