BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞeyma Subaşı'nın sevgilisine karantina yolu gözüktü----

Şeyma Subaşı'nın sevgilisine karantina yolu gözüktü

Şeyma Subaşı'nın sevgilisine karantina yolu gözüktü
14 Mart 2020 - 09:37 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanlığı, yurtdışından Türkiye’ye geldikten sonra 14 gün karantina altında kalma kuralına uymadığı iddiasıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Guido Senia için harekete geçti

Yurtdışından Türkiye’ye gelen Guido Senia’nın ya sınır dışı edileceği ya da karantina altına alınacağı belirtilmişti. 

Şeyma Subaşı çıkan haberler üzerine sosyal medyada şu açıklamayı yaptı: “Guido yaklaşık 1 aydır İtalya’da bulunmadı. Beraber Courchevel’deydik. Sonrasında kendisi Tel Aviv’e geçti. 2 hafta orada karantinada kaldı. Testleri yapıldı. Ve sonra buraya uçabildi. İtalyan pasaportu taşıyor olması, İtalya’dan gelmiş olması anlamına gelmiyor”

Bu gelişmelerin ardından Şeyma Subaşı ve sevgilisi Guido Senia ile ilgili İçişleri Bakanlığı'nın harekete geçmesi ile, Subaşı ve Guido dün geceyi Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçirdi. Hastanede bir gece kalan çiftin 'korona virüsü' test sonuçları 'negatif' çıktı. Bunun üzerine Şeyma Subaşı ve sevgilisi Guido Senia14 günlük karantina için evlerine gönderildi. 

Bu ünlülerle 14 gün görüşmeyin!

ŞEYMA SUBAŞI'DAN AÇIKLAMA

Subaşı, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Sağlık Bakanlığı'nın korona virüs salgınını önlemek için aldığı önlemler kapsamında biz de bir akşam misafir edildik. Ülkemizin sağlığı için verdikleri mücadele ve bize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eder tüm sağlık camiasıın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım"


 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)