BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞeyma Subaşı'nın nafakasını ifşa eden bankacıya şok... ----

Şeyma Subaşı'nın nafakasını ifşa eden bankacıya şok...

Şeyma Subaşı'nın nafakasını ifşa eden bankacıya şok...
08 Haziran 2020 - 15:25 www.finansgundem.com

Şeyma Subaşı’nın hesap hareketlerini çalıştığı bankanın sistemi üzerinden kayda alıp sosyal medyada paylaşan banka memuru, önce işinden oldu, ardından savcılığa ihbar edildi. 9 yıla kadar hapsi isteniyor

Seyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçen yıl anlaşmalı olarak boşanmış, aralarında imzalanan protokole göre; Ilıcalı'nın, Subaşı'ya aylık 125 bin lira nafaka ödemesine karar verilmişti. Bu gelişmenin ardından birkaç ay sonra sosyal medyada Subaşı'nın özel bir bankada bulunan hesabının ekran görüntüleri 'Ilıcalı'dan gelen 125 bin liralık nafakanın görüntüleri' adı altında paylaşıldı.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, banka hemen inceleme başlattı. Fotoğrafın, 2 Ocak'ta bankaya ait olarak kullanılan özel bir platformdan çekildiği, platformda oturum açan kişinin de kredi izleme ve analiz bölümünde çalışan F.A. olduğu belirlendi. Subaşı'ya ait varlık listesinin görüntülemesini yapma işinin F.A.'nın işi gereği olmadığı anlaşıldı.

'KİMSEYE GÖNDERMEDİM'

F.A. Subaşı'nın hesap hareketlerini görüntülediğini, üzerinde adı yazılı olan görüntüyü kendisinin çekip çekmediğini hatırlamadığını, kimseye göndermediğini, bankanın istifa etmesini istemesi üzerine iş akdini sonlandırdığını beyan etti. Genç kadın, magazindeki haberlerden dolayı merak ettiğini, bu nedenle görüntüyü kayda aldığını ikrar etti. Banka memuru tarafından kayıt altına alınan banka hesap incelemesinde; Subaşı'nın 340 liralık telefon faturası, 4.380 liralık EFT görüntüsü ve Acun Ilıcalı tarafından gönderilen nafaka parasının bilgileri vardı.

KİŞİSEL VERİLERİ HUKUKA AYKIRI PAYLAŞTI

F.A.'ya Şeyma Subaşı'na karşı 'Kişisel verilerin kaydedilmesi ve bu verileri hukuka aykırı olarak verme suçlarını' işlediği gerekçesiyle iddianame düzenlendi. 3 yıldan 9 yıla kadar hapsi istenen Banka görevlisi, Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru09 Haziran 2020 15:14

    bu ülkede adam yaralamak hırsızlık yapmak suç değilken, tanınmış isimlerin özeline dokunduğun zaman suç..?

  • ibrahim08 Haziran 2020 20:40

    Bu konuyu haber yaparak;  yasal olmayan yollarla paylaşılan bilgiyi bu kadar detaylandırıp  daha geniş bir kitleye yayarak daha büyük bir suç işlemiş olmuyor musunuz? 

  • Neslihan Öz08 Haziran 2020 17:41

    Şimdi siz de bilgi paylaşmış olmadınız mı