BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSeyircisiz oynama cezası tarihe karışıyor----

Seyircisiz oynama cezası tarihe karışıyor

Seyircisiz oynama cezası tarihe karışıyor
06 Temmuz 2014 - 08:44 www.finansgundem.com

Saha kapatma cezalarına son verilerek artık seyircisiz maçların tarih olduğu açıklandı

Kadın ve çocukların girebildiği maçlar sık sık tartışılırken TFF Basın Sözcüsü Mete Düren dün bu kuralın değiştiğini açıkladı.
 
360'a konuşan Düren, artık ceza verirken tüm stadın değil cezaya neden olan davranışların sergilendiği tribünlerin seyircisiz bırakılacağını duyururken, "Para cezası, daha hafifleyerek giden bir gidişat olacak. Stat kapatmak değil, tribün kapatma şeklinde değiştirilecek.
 
Deplasman yasağı devam edecek ama deplasmanda bir kötü tezahürat olduğu zaman o, bir sonraki deplasmana seyirci alınmaması şeklinde yansıyacak. Yani eğer bir deplasmanda kötü tezahürat olursa, kötü tezahürat yapan takımın taraftarı bir sonraki deplasmana gidemeyecek. 
 
Daha önce deplasmandaki kötü tezahürat, iç sahada saha kapanmasına sebep oluyordu. Onu değiştiriyoruz. Yani, ev sahibi takımın taraftarı stada girebilecek. Yayıncı kuruluştan sponsorlara, loca sahiplerine sahada oynanan futbola kadar bu kötü durum etki ediyor, her kademe etkileniyor bundan" ifadeleriyle müjdeyi verdi.  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)