BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞevval Sam taciz iddiaları hakkında sessizliğini bozdu!----

Şevval Sam taciz iddiaları hakkında sessizliğini bozdu!

Şevval Sam taciz iddiaları hakkında sessizliğini bozdu!
29 Haziran 2018 - 10:31 www.finansgundem.com

Şevval Sam, rol arkadaşı Talat Bulut ile kostüm asistanı Özge Ş. arasındaki taciz davası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon fotoğraf çekimi için kameralar karşısına geçen Şevval Sam, meslektaşı Talat Bulut ile kostüm asistanı Özge Ş. arasında geçen taciz davası hakkında konuştu.

Talat Bulut'un kostüm asistanı genç kızı taciz ettiği iddiasıyla ilgili soruları yanıtlayan oyuncu, "Şahit olduğum bir şey değil, taciz dediğiniz şey şahit olunabilecek bir şey de değil. Bunun ispatı biraz zordur. Bu iş artık yargıya taşındı, çok yorum yapmak istemiyorum. Dünyada bunun örneklerini gördük. Türkiye'de bunun üzücü hikayelerini çok duyduk. Kişilere de diziye de yakışık olmayan bir haber oldu, bunlara çok üzüldük. Benim konuşmam şu anda çok doğru değil. Böyle bir şey varsa hep birlikte kınayacağız, ama hukukta kadının beyanı esastır. Daha çok mağdur olan kadınlar oluyor. Bunun kötüye kullanıldığı zamanlar da var ama kendi savunmasında Talat Bulut'u da değerlendirmeye alacaklardır. Bir takım çelişkiler varsa onu da değerlendireceklerdir. Hepimiz beklemedeyiz" şeklinde konuştu. (Uçankuş)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)