BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSevil Sabancı da gözünü otelciliğe dikti!----

Sevil Sabancı da gözünü otelciliğe dikti!

Sevil Sabancı da gözünü otelciliğe dikti!
13 Ağustos 2015 - 10:19 www.finansgundem.com

Merhum Sakıp Sabancı'nın küçük kızı olan Sevil Sabancı da otelciliğe soyunuyor

Mesleğini soranlara 'Profesyonel atçıyım' diyen ve 2006'da 4 milyon dolara S Uluslararası Binicilik Merkezi'ni açan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı, son olarak turizme sevdalanmıştı. Sabah yazarı Bülent Cankurt’un aktardıklarına göre, Merhum Sakıp Sabancı'nın küçük kızı olan Sevil Hanım; ablası Dilek Hanım ve kuzeni Demet Sabancı Çetindoğan gibi otelciliğe soyunmaya karar verip SS Otelcilik adıyla bir şirket kurmuştu. Sevil Hanım'ın ilk oteli için Kuştepe'de bir yer bulduğunu öğrenildi. Hatta Sevil Hanım, otelinin inşaatı için ilk kazmayı da vurmuş.
 
34 MİLYON LİRAYA MAL OLACAKMIŞ
 
Bireysel otel yatırımları ile dikkat çeken Sabancı Ailesi'nden Dilek Sabancı, Çeşme'de 250 milyon liralık Four Seasons otelinin temelini atmıştı. Pera Palace'ın da sahibi olan kuzeni Demet Sabancı Çetindoğan, Mart ayında da arazisi ile 180 milyon dolara malolduğu söylenen St. Regis'i hizmete açmıştı. İlk otelinin arazisini Kuştepe'de bulan ve geçtiğimiz haftalarda inşaatını başlatan Sevil Hanım'ın oteli ise daha mütevazı bir paraya mal olacakmış; 34 milyon liraya... Sevil Hanım; biri 14, diğeri 21 kat yüksekliğinde iki kuleden oluşacak olan otelinin işletmesini kime verecek bilinmiyor ama, Sabancı Grubu'nun dört otelini işleten Hilton olması kuvvetle muhtemel.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)