BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaSevgiliniz bunları yapıyorsa: KIRMIZI ALARM ----

Sevgiliniz bunları yapıyorsa: KIRMIZI ALARM

Sevgiliniz bunları yapıyorsa: KIRMIZI ALARM
23 Ağustos 2010 - 09:40 www.finansgundem.com

Birlikte olduğunuz kişi ile ilgili olarak aşağıda sayılanlara cevabınız 'evet' ise, sevgilinizden ayrılmanızın zaman gelmiş olabilir.

Sevgilinizi terk etmenizi gerektiren dört önemli neden Bu işaretleri görmenize rağmen harekete geçmemeniz size acıdan başka bir şey vermez. İşte sevgilinizden ayrılmanızı gerektiren dört büyük neden: 1- Sizi az görüyorsa ve görüşmemek için bahaneler uydurduğunu düşünüyorsanız... Sevgiliniz sizinle eskisi kadar vakit geçirmiyorsa durumu gözden geçirmekte fayda var. Ne zaman görüşmek, birlikte bir şeyler yapmak isteseniz bir bahane buluyorsa (eski dostlarla görüşmek, ailesinin yanında olması gerekmesi, iş...vs.), buluşmalarınızda ise çoğu zaman aklı başka yerdeymiş gibiyse ya da daha da vahim şekilde buluşmanın bitişi için sabırsızlandığını hissediyorsanız... Daima yeni bir gerekçesi olacaktır. Gerçek olan vaktini sizinle geçirmediği ve geçirmek istemediğidir. Telefonlarınıza da çıkmamaya başladıysa eğer bu kocaman bir uyarı işaretidir ve muhtemelen size söyleyemediği bir şeyler vardır. Onu zahmete sokmadan gururlu bir şekilde bu işi bitirin! 2. Sizin için özel hiçbir şey yapmıyorsa... Sizin için özel ya da romantik şeyler yapmaya son verdiyse. Sözgelimi artık hiç elinde çiçeklerle çıkıp gelmiyorsa ya da size sürpriz hediyeler almıyorsa. Akşam eve geldiğinizde mum ışıklı bir sofrayla karşılaşmıyorsanız hiç veya doğumgünlerinizde size farkettirmeden sürpriz parti yapabilmek için akla karayı seçmiyorsa bir şeylerin vakti gelmiş de geçiyor demektir. 3. Seks artık rutin bir hal almışsa... Cinsel yaşamınız monotonlaştıysa ve tutkusunu yitirdiyse, eskisi kadar birbirinizi arzulamıyorsanız ve çoğu zaman yatakta iki yabancı gibiyseniz, size dokunmuyor ve eskisi gibi evin olmadık köşelerinde sıkıştırmıyorsa acı gerçekle yüzleşmenizde ve erken davranarak terk edilen pozisyonuna düşmemenizde fayda var. İnanın terk edilen olmak ayrılık acısını her zaman daha da ağırlaştırır. 4. Sizi küçümsüyorsa... Asla katlanılmaması gereken bir durumdur. Bu ilişkinizde saygının yitirildiği anlamına gelir. Kırmızı alarmdır! Arkadaşlarınızın yanında sizinle alay ederek küçük düşmenize yol açıyorsa, sizinle ilgili tatsız şakaları diline dolamışsa, arkadaşlarınızın yanında size karşı sesini yükseltiyorsa bırakın gitsin, çünkü bunlara katlanmaya asla değmez. Bunlar size değer vermediği ve saygı duymadığının işaretidir ve sağlıklı bir ilişki bunlar olmadan zaten yürümez. Onunla geçireceğiniz fazladan bir dakika hem ruh sağlığınız hem de daha mutlu ilişkilere açılacak yelkenlerin gecikmesi açısından büyük bir kayıptır.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)