BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkSevgililer Günü’nde film gibi hediye----

Sevgililer Günü’nde film gibi hediye

Sevgililer Günü’nde film gibi hediye
07 Şubat 2013 - 15:09 www.finansgundem.com

Maximum Kart, Sevgililer Günü'nde süpriz yapmak isteyenler için özel bir uygulama ve yarışma başlattı

Maximum Kart, Sevgililer Günü’nde sevgilisine güzel bir sürpriz yapmak isteyenler için özel bir uygulama ve yarışma başlattı. Maximum Kart, Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirdiği CineRomantik adlı uygulama ile takipçilere sevdikleri kişiyle yer alacakları kısa bir film hazırlama ve hazırladığı kısa filmle yarışmaya katılma fırsatı sunuyor. Yarışmanın sonunda ilk üçe giren kısa filmlerin sahibi çiftler aşklarını anlatanfilmi Sevgililer Günü akşamı diledikleri bir Cinemaximum salonunda, seçtikleri bir film öncesinde beyaz perdede izleyecek.
Sevdiklerine kendi aşklarının filmini çekip sinemada sürpriz bir gösterim armağan etmek isteyen yarışmacılar bu renkli sürprizi Facebook’ta birkaç adımda hazırlayabilecek. Yarışmacılar öncelikle Maximum Kart’ın Facebook sayfasında bulunan CineRomantik uygulamasını kullanarak sevdiği ve kendine ait en az üç fotoğrafı sayfaya yükleyecek ve kendisine sunulan müzik ile mesaj alternatiflerinden de yaptığı seçimleri ekleyerek kendi kısa filmini tamamlayabilecek.
9 Şubat’a kadar sürecek yarışmanın sonunda kısa filmler seçici kurul tarafından değerlendirilecek. İlk üçe giren filmlerin sahipleri 14 Şubat akşamı diledikleri Cinemaximum salonlarından birinde, üstelik istedikleri film öncesinde romantik filmlerinin gösterimini gerçekleştirebilecek.
Ayrıca yarışmaya katılanlar arasından her gün 5’er kişiye çekilişle çift kişilik Cinemaximumsinema bileti de hediye edilecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)