BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSetindeki ölümcül kazada yeni açıklama: Trump da konuştu!----

Setindeki ölümcül kazada yeni açıklama: Trump da konuştu!

Setindeki ölümcül kazada yeni açıklama:  Trump da konuştu!
07 Kasım 2021 - 12:15 www.finansgundem.com

Ünlü aktör Alec Baldwin'in film setinde yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak öldürdüğü trajik kaza hakkında eski ABD Başkanı Trump, "O hasta bir adam. Onunla ilgili bir sorun var." açıklamasında bulundu.

ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin'in 21 Ekim'de film setinde görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i yanlışlıkla vurarak öldürmesinin ardından yankılar sürüyor. Yaşanan kazanın ardından gözler setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed’e çevrilmişti.

24 yaşındaki Gutierrez-Reed avukatı aracılığıyla bir açıklama yaparak, kazanın olduğu gün silahı kontrol ettiğini, 'Asıl soru bu mermiyi oraya kim, neden koydu olmalı?' dedi.

Setin silah sorumlusu Gutierrez-Reed’in avukatı aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Hannah Gutierrez Reed, Rust setindeki trajik olaya birkaç nokta eklemek istiyor. Birincisi, Hannah güvenlik konusunda inanılmaz derecede bilinçliydi ve 4 Ekim'de işine başladığı andan itibaren işini çok ciddiye aldı.

"ASIL SORU KİM NEDEN KOYDU?"

Baldwin'in yanı sıra oyuncular için ateşli silah eğitimi aldı, düzenli olarak bir kişiye asla ateşli silah doğrultmayacağını vurguladı. Asıl soru bunları oraya kim, neden koydu?

Hannah, söz konusu günün öğle yemeği de dahil olmak üzere silahları kilitli tuttu ve departmanına öğle tatilinde silahların bulunduğu arabayı izlemesi talimatını verdi. Hannah güvenli bir set sağlamak için elinden gelen her şeyi yaptı. Her zaman mermileri kontrol etti."

TRUMP: O HASTA BİR ADAM

Öte yandan eski ABD Başkanı Donald Trump da sette yaşanan bu trajik kazaya ilişkin katıldığı radyo programında değerlendirmede bulundu.

Trump,"O hasta bir adam. Onunla ilgili bir sorun var. Onu yıllarca izledim. Muhabirlerle yumruk yumruğa kavga ediyor, O bir guguk kuşu. O bir deli. Demek istediğim, onu yıllardır görüyorum. Beni taklit etmenin kötü bir iş olduğunu düşündüm. Ve genellikle, böyle biri olduğunda, bilirsin, bence onunla bir ilgisi vardı." dedi.

Baldwin, Saturday Night Live şovunda Trump taklidiyle hafızalara kazınmış, Trump ailesinin de tepkisini çekmişti. (Habertürk)

Sette cinayet: Alec Baldwin'e bir kötü haber daha!

 

Korkunç iddia: Alec Baldwin'den flaş sözler!

 

Ünlü oyuncu katil olmuştu... Alec Baldwin'e kötü haber!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)