BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSessiz ve sakin tatilin adresi Selimiye----

Sessiz ve sakin tatilin adresi Selimiye

Sessiz ve sakin tatilin adresi Selimiye
17 Haziran 2017 - 10:24 www.finansgundem.com

Marmaris Selimiye'de tatil yapanlar huzuru burada buluyorlar

Muğla'nın Marmaris İlçesine 45 kilometre uzaklıktaki Selimiye Mahallesi, sessiz ve dingin bir tatil isteyenlerin yeni adresi oldu.
Marmaris'te gürültüden uzak mavi tura çıkan tatilciler, marinadan kalkan teknelerle çevre koyları keşfediyor. Son yıllarda ünlülerin sık sık ziyaret ettiği Selimiye, konumu nedeni ile bölgeden geçen tekneler için kötü havalarda sığınılacak bir koy olma özelliği taşıyor. Huzuru, doğayı, yeşil ve mavinin farklı tonlarını görmek isteyenlerin tercih ettiği Marmaris'in en önemli turistik merkezlerinden 1220 nüfuslu Selimiye Mahallesi, Hisarönü Körfezi'nin en güvenli koylarından biri olarak anılıyor.

BURADA MÜZİK DUYULMAZ

Selimiye'de doğduğunu ve 18 yıldır balıkçılıkla birlikte tekne turu düzenleyerek geçimini sağladığını söyleyen Sılanur 3 teknesinin sahibi Şener Öztekin, bölgenin ünlüleri ağırladıkça, gazete ve televizyonlarda haber olarak yer aldığını ve adını duyurduğunu belirtti. Özellikle son iki yıldır yabancı turist sayısı azalırken, yerli turistin arttığını ifade eden Öztekin, "İngiliz, Alman, Hollandalı ve yine diğer ülkelerden de misafirlerimizi bekleriz tabii ki. Turlara saat 10.00'da çıkıp 17.30'da sonlandırıyoruz. Burası bizim velinimetimiz. Bu yüzden elimizden geldiği kadar koylarda ve kıyılarda gördüğümüz çöpleri topluyoruz. Teknemizde asla ve asla müzik çalmıyoruz. Selimiye'deki tüm tur teknelerinde müzik duyulmaz. Çünkü tatilciler burayı sessiz ve dingin bir gezi istedikleri için tercih ediyor" dedi. Tekne turlarında kapasitenin üzerine çıkmamaya özen gösterdiklerini anlatan Şener Öztekin, "Yemekte de iddialıyız. Levrek, ızgara, makarna, tereyağında sarımsaklı patates, salata, tahin helvası çeşitlerimiz arasında yer alıyor. Öğleden sonra meyve ve son olarak da çay ikramlarımız var" diye konuştu.



ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)