BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkServet Taze’nin yeni adresi T Bank----

Servet Taze’nin yeni adresi T Bank

Servet Taze’nin yeni adresi T Bank
05 Nisan 2019 - 16:12 www.finansgundem.com

Bankacılık sektöründe Servet Taze rüzgarı… Ayrılışı sürpriz oldu, yeni görev yeri de…

FINANSGUNDEM.COM - ÖZEL HABER

1 Nisan 2019 tarihi itibarıyla iki yıldır sürdürdüğü Şekerbank Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Servet Taze molayı çok kısa tuttu. Usta bankacının yeni adresi belli oldu. Finansgundem.com’a gelen bilgilere göre Taze, T Bank’ta işbaşı yapmaya hazırlanıyor. 49 yaşındaki bankacının T Bank’ta Genel Müdürlük koltuğuna oturacağı konuşuluyor.

DİNÇER ALPMAN DA TURKISH BANK’TA

Öte yandan T Bank eski genel müdürlerinden Dinçer Alpman’ın da Turkish Bank yolunda olduğu öğrenildi. Alpman banka yönetim kurulu üyeliğine getiriliyor.

SERVET TAZE HAKKINDA

Yurt içi ve yurt dışı birçok üst düzey bankacılık tecrübesi bulunan Servet Taze, mesleki kariyerine 1992 yılında Koçbank’ta Management Trainee olarak başladı. 1995 yılında Finansbank Holland NV'nin Amsterdam ofisinde çalışmaya başlayan Taze, Finansbank'ın İsviçre, Almanya, Rusya, Ukrayna ve Romanya organizasyonlarında aldığı kısa sureli görevlerin ardından 1999 yılında Finansbank Hollanda NV Amsterdam Merkez Şube Müdürlüğü görevine atandı. Taze, bu görevin ardından Finansbank Hollanda NV Ülke Müdürlüğüne terfi etti ve bu görevi 2001 yılına kadar sürdürdü. 2001 yılı başında Finansbank Adana Şube Müdürlüğü görevini üstlenen Taze, aynı yıl Finansbank Çukurova Bölge Müdürlüğü görevine terfi etti. Taze, 2004 – 2006 yılları arasında Finansbank İstanbul Kurumsal Merkez Müdürü olarak görev yaptı. Servet Taze, 2006’da Oyak Bank A.Ş.'de Kurumsal Bankacılıktan sorumlu Grup Başkanı olarak çalışmaya başladı. 2008 yılında ING Bank Kurumsal Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine terfi eden Taze, Şubat 2012'de ING Bank Leasing ve Factoring A.Ş. CEO Vekilliği görevini üstlendi. Servet Taze, 2013 yılından bu yana TurkishBank A.Ş. Genel Müdürlüğü ve iştiraklerinin Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü. 2016 yılında Şekerbank Genel Müdürlüğü’ne getirildi. 1970 doğumlu olan Servet Taze, Çukurova Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu olup evli ve 2 çocuk babası. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)