BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSergen imamı kovdu----

Sergen imamı kovdu

Sergen imamı kovdu
05 Aralık 2013 - 06:57 www.finansgundem.com

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, isim babası olduğunu söyleyen emekli bir imamla ilginç bir diyalog yaşadı

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında İnegölspor, Gaziantepspor'u 3-2 yenerek kupadan eledi. Maçın ardından oldukça gergin olan Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, isim babası olduğunu söyleyen emekli bir imamla ilginç bir diyalog yaşadı.

Cihan Haber Ajansı'nın haberine göre; İnegöl İlçe Stadı dışında Sergen'in çıkmasını bekleyen emekli imam Seyit Ahmet Koçyiğit, Sergen'in ismini kendisinin koyduğunu ve kulağına ezan okuduğunu söyleyerek ünlü teknik adamla görüşmek istedi. Sergen ise moralinin bozuk olduğunu belirterek yaşlı adamı uzaklaştırdı. Sergen'in ardından otobüse binmek isteyen Koçyiğit, Sergen tarafından otobüsten indirildi.

Bunun üzerine ünlü teknik adama tepki gösteren Seyit Ahmet Koçyiğit, "Babama selam götürürüm, kafam yerimde değil diyor. Kulağına ezanı ben okudum. Ahmet hoca derlerdi bana. Anne babası bilir. Sergen 14 yaşındaydı beni götürdüler. O zaman en son gördüm. Doğduğunda ben oradaydım. Sergen ismini ben koydum. Babasıyla birlikte top oynuyorduk. Konuşmuyor işte neden konuşmuyorsa. Gaziantepspor'u ben yendim ve kupadan eledim sanki. Babası iyi tanır, ailesi iyi tanır beni. Hatta geçen sene bir akşam kaldım. Kafam yerinde değil diyor, in aşağı diyor. Ben İnegöllü değilim dedim 'yendiler bizi' demesin diye. Ama dinlemedi." dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)