BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSerenay Sarıkaya: Hukuksal süreci başlatmak zorundayım----

Serenay Sarıkaya: Hukuksal süreci başlatmak zorundayım

Serenay Sarıkaya: Hukuksal süreci başlatmak zorundayım
25 Haziran 2019 - 15:19 www.finansgundem.com

Oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı satırlarla, hakkında ortaya atılan 'evli bir iş adamı ile birlikte' şeklindeki iddialara ateş püskürdü.

Geçtiğimiz aylarda uzun bir süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Kerem Bürsin’den ayrılan ve Amerika’ya uçarak bir süre kafasını dinlemek isteyen Sarıkaya, yurda döndükten sonra hakkında eski sevgilisine geri döneceği yönünde haberler yapılmaya başlandı. Sarıkaya, yaptığı açıklamaların çarpıtılarak eski sevgiliye mesaj gönderdiği şeklinde haberler yapılmasına sinirlenirken, hakkında ortaya atılan bir iddia ise adeta isyan etmesine yol açtı. Evli bir iş adamı ile birlikte olduğu yönünde haberlerin konusu olan Sarıkaya bu çirkin iddialar karşısında sosyal medya hesabından çarpıcı ifadeler içeren bir metin paylaştı:

İşte Serenay'ın açıklaması:

"İnanmayacaksınız ama yalnızım ve çooook mutluyum. Siz, hakkımda her gün aslı astarı olmayan, saygısız ve hadsiz haberler uydurmaya devam ederken, ben genç bir kadın olarak yapılan saldırılara rağmen hala ayaklarımın üzerinde sağlam durmaya çalışıyorum. Yok artık ! Bu kadar da değil. Buna kimse inanmaz derken; siz algı yönetimi ile ismimi karalamaya ve bundan en ufak bir rahatsızlık duymamaya devam ediyorsunuz. Gelinen nokta inanılır gibi değil. Saygı ve anlayış rica etmiştim sizden. Ancak bunu hala bu zamanda başaramıyorsak ben de gerekeni yapmak, hakkımda çıkan bu gerçek dışı, dayanaksız ve çirkin dedikoduların haberleştirilmesi karşısında hukuksal süreci başlatmak zorundayım. Bundan sonra duruşum bu yöndedir. Bilgilerinize..."  

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)