BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSerdar Ortaç'a neler oluyor?----

Serdar Ortaç'a neler oluyor?

Serdar Ortaç'a neler oluyor?
23 Haziran 2014 - 12:40 www.finansgundem.com

İddialara göre ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'a MS hastalığı teşhisi konuldu

Geçen cuma günü özel bir hastaneye giden Serdar Ortaç'a, MS hastalığı teşhisi konduğu ve kortizon tedavisine başlandığı iddia ediliyor!

Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre; bu aybaşı, hayatını İrlandalı Chloe ile birleştiren Serdar Ortaç cephesinden üzücü haber. Bir süredir kas ağrılarından şikayet eden popçu, cuma günü Maslak Acıbadem Hastanesi'ne giderek muayene oldu. MS teşhisi konan Ortaç'a kortizon tedavisi uygulanmaya başlandı.

BİR GÜN SONRA SAHNEYE ÇIKTI

Hakkında bir süredir hasta olduğuna dair haberler çıkan Ortaç, bu iddiaları yalanlıyordu. Ünlü popçu, hastane çıkışı Kıbrıs'a hareket etti, cumartesi gecesi de Merit Park Hotel'de konser verdi. Sahneye smokinle çıkan sanatçı, sevenlerini 'İşim Olmaz' şarkısıyla selamladı.

'BENİM GİBİ 44 YIL BEKLEMEYİN'

Hayranlarına "Dünyaya bir kez geliyoruz!" diye seslenen Ortaç, herkesi ayağa kaldırıp en sevilen parçalarıyla dans ettirdi. Evliliğin çok güzel bir şey olduğunu söyleyen Ortaç, "Hayatınızın aşkını bulun ve hemen evlenin. Benim gibi 44 yıl evliliği beklemeyin" tavsiyesinde bulundu.

MS NEDİR?

MS hastalığı; merkezi sinir sistemi rahatsızlığıdır. İleri vakalarda beyin, vücut fonksiyonlarını kontrol edemiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)