BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSerdar Bilgili dünya jet-set'ini ağırladı----

Serdar Bilgili dünya jet-set'ini ağırladı

Serdar Bilgili dünya jet-set'ini ağırladı
04 Aralık 2019 - 09:12 www.finansgundem.com

Sabah yazarı Bülent Cankurt, Serdar Bilgili ile ABD'li ortağı Michael Shvo'nun satın aldıkları Miami'deki The Raleigh Miami Beach'i renove edip önceki akşam bir davetle açtığını ve dünya jet-set'ini ağırladıklarını yazdı.

Bir yıl içinde 1.333 milyar dolarlık mülk satın alan Serdar Bilgili ile Amerikalı ortağı Michael Shvo, Tommy Hilfiger ile Doğuş Grubu'ndan satın aldıkları Miami'deki The Raleigh Miami Beach'i renove edip önceki akşam bir davetle açtılar. Ortaklar, sekiz ay önce satın aldıkları Miami'nin en önemli otelini, şehrin en güzel zamanına yetiştirmeyi de başardılar. Art Basel Miami için dünya jet-set'i Miami'ye göçmüşken, otellerinin yarım dönümlük bahçesinde, 'Les Lalanne' olarak anılan Fransız çağdaş sanatçı Claude Lalanne ve eşi François- Xavier Lalanne'nin sanat enstalasyonunu sanatseverlerin beğenisine sundular.

TÜRKLER DE VARDI

Bilgili ile Shvo, aynı zamanda Art Basel'in paralel etkinliği olan enstalasyonu görmek için gelen dünyaca ünlü isimleri otellerinde ağırladı. Ortakların konukları arasında Türkiye'den de birçok ünlü isim vardı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)