BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSerdar Aziz ve Tolgay Arslan Fenerbahçe'de----

Serdar Aziz ve Tolgay Arslan Fenerbahçe'de

Serdar Aziz ve Tolgay Arslan Fenerbahçe'de
31 Ocak 2019 - 04:02 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz ve Beşiktaş'ta kadro dışı durumundaki Tolgay Arslan'ı transfer etti! Fenerbahçe, Aziz'i transfer ettiğini açıklarken Arslan'ın da kısa süre içerisinde duyurulması bekleniyor

Fenerbahçe, transfer döneminin kapanmasına saatler kala iki transferi birden bitirdi! Sarı-lacivertliler Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz ve Beşiktaş'ta kadro dışı durumundaki Tolgay Arslan transferlerini bitirdi!

Galatasaray, Serdar Aziz'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini resmen açıkladı! Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan bildiride Serdar Aziz'in Galatasaray'a 2,3 milyon Euro fesih bedeli ödeyeceği bildirildi. Akşam saatlerinde Ülker Stadı'na menajeriyle birlikte giden Serdar Aziz, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve sarı-lacivertli idarecilerle görüştü.

Fenerbahçe, YouTube hesabından yaptığı bir paylaşım ile Serdar Aziz'i transfer ettiğini resmen duyurdu!

Beşiktaş'ta uzun süredir kadro dışı durumunda bulunan Tolgay Arslan da Fenerbahçe ile anlaştı! Sarı-lacivertlilerin Beşiktaş'a Tolgay Arslan için bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi.

Her iki transferin de bugün resmen açıklanması bekleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)