BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞenol Güneş'ten Tolga isyanı----

Şenol Güneş'ten Tolga isyanı

Şenol Güneş'ten Tolga isyanı
14 Aralık 2015 - 21:06 www.finansgundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçtan önce yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Tolga Zengin'in sakatlığı hakkında bilgi verdi.

Galatasaray derbisi öncesinde Lig TV'ye konuşan Şenol Güneş, Tolga'nın maç kadrosundan çıkarılmasıyla ilgili net açıklamalar yaparken, çıkan olumsuz haberlere de tepki gösterdi.

Tolga Zengin'in sakatlığı yüzünden kadroda olmadığının altını çizen Şenol Güneş, şunları kaydetti:

"Adele spazmı vardı"
"Türkiye'de haber kirliliği yok. niyet bozukluğu var. Tolga dün idmana çıktı. Sırtında bir gerginlik, adele spazmı vardı. Kampa geldiğinde bekledik. Sabah ağrıları geçmediği için kadroya almadık. Üst üste geldiği için herkes herşeyi söyleyebilir ama bizim öyle bir endişemiz yok. Biz Tolga'ya da Günay'a da bizde olan tüm futbolculara inandığımız için onlar burada. Kimin ne zaman nasıl oynayacağı sahada belli olur. Dolayısıyla birini diğerinden ayırmak doğru değil.

"Kadro dışı demek niyet bozukluğu"
Ama bizim dışımızda kadro dışı demek, speküle etmek niyet bozukluğu. Beklentileri farklı olanların konuşmaları. O bizi ilgilendirmez. Bugün eğer Tolga fizik olarak hazır olsaydı oynayacaktı. Kendini iyi hissetmeyen oyuncunun ben sahada olmasını istemem. Fiziksel de olsa zihinsel de olsa istemem. Ki Tolga zihinsel olarak hazırdı ama sakatlığı vardı. Sahaya çıkan oyuncunun fiziksel, zihinsel, psikolojik olarak hazır olması gerekiyor. Oyuncum oynamak ister, istemez ama son kararı ben veririm."

Ocak ayında takımdan ayrılacak mı?
Gazetelerde Tolga'nın oynamak istemediği ve Ocak ayında takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, "Tolga'nın bana bir beyanı olmadı. Hafta içerisinde bir şeyler yazıldı, çizildi cevap vermeyeceğim. Verirsem seviyemin altına inerim. Bizim oyuncularımız karakterli oyunculardır" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)