BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞenol Güneş: İkinci yarı herkes iyiydi----

Şenol Güneş: İkinci yarı herkes iyiydi

Şenol Güneş: İkinci yarı herkes iyiydi
02 Ekim 2015 - 00:55 www.finansgundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sporting Lizbon maçının ardından açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 1-1 berabere kaldıkları Sporting Lizbon maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"İlk yarı kaybedebilirdik, ikinci yarı kazanabilirdik. Futbol böyle bir oyun. Gol yemeyi beklemiyordum. Hücumda etkili olamadık, savunmada da iyi değildik. Hep geç hamlelerle rakibin oynamasına yardımcı olduk."

"Bizim oyuncular alışık değil"

"Bir de hakemin oyun yönetme tarzı bizim oyuncuların alışık olmadığı bir tarz. Rakibin sert müdahalelerinde bizim oyuncular oyunu bıraktı ve sinirlendi. Sonra daha az atak şansı verdik rakibe. Kazansak daha iyi bir durumda olacaktık. Ancak yarış devam ediyor."

"İlk yarıda herkes kötü, ikinci yarıda herkes iyi"

"Güçlü bir rakiple oynuyorsunuz, aynı zamanda topu iyi kullanan bir takım. Maça bakarak, ilk yarıda herkes kötü, ikinci yarıda herkes iyi denebilecek durumdaydı. Birbirini tamamladı bunlar. Oğuzhan iyi oynadı evet, ama Necip de kötü oynamadı. Hücum yaparak etkili olmaya çalışalım dedik."

"Lokomotiv Moskova maçları dengeleri değiştirebilir"

"Lokomotiv Moskova, Sporting Lizbon ve biz bu yarışta kafa kafaya gidiyoruz. Bizim Moskova ile oynayacağımız iki maç dengeleri değiştirebilir, lehimize ya da aleyhimize."

Şenol Güneş'in basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz'in Sporting Lizbon ekibiyle 1-1 berabere kaldıkları maçın, adil bir şekilde sonuçlandığını söyledi. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Güneş, mücadeleden galibiyetle ayrılmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını dile getirdi.

Maçın ilk yarısında istediklerini sahaya yansıtamadıklarını anlatan tecrübeli teknik adam, şunları kaydetti:

"Ne savunma yaptık ne de hücum. Rakibi izledik. Sert, agresif ve tempolu oyunlarına ayak uyduramadık. Bu sertliğe alışana kadar zaten 30 dakika geçti. İkinci yarı hamle yapmayı düşünüyorduk ama gol yemeyi beklemiyorduk. Baktığınız zaman başka gol de yiyebilirdik. İkinci yarı oyun üstünlüğü bizdeydi. Daha fazla pozisyon bulduk ve rakibe az pozisyon verdik. Bu yarıda kazanabilirdik ama o da olmadı. Bana göre beraberlik maçın hakkıydı. Rakibimiz iyi bir takım. Bizim için iyi bir sınav oldu. İkinci yarı birkaç pas tercihimizi doğru yapsaydık, belki galip de gelebilirdik. Ben emekleri için oyunculara teşekkür ediyorum."

"Fizik olarak ezilmedik"

Şenol Güneş, zamanla daha iyi olacaklarını anlatarak, "Ben takımım adına olumluyum. Oyuncularımızın fizik olarak sorunları yok. Daha üst seviyeye çıkmak için zamana ihtiyacımız var. Bunların hepsini göreceğiz, yaşayacağız. Ben eleştirilere rağmen olumlu buluyorum. İyi niyet var, fizik olarak da kötü değiliz. Üst üste iki büyük maç oynadık. Biri lig, biri de Avrupa Ligi'ndeki iddialı maçtı. Fizik olarak ezilmedik. İlk yarıda hatalarımız vardı. Kora kor oyunda, biraz geç girdik. Fizik olarak sorun yok. Oyuncular da taşıdı. Mesela taşımasını beklemediğim oyuncular bile istekleriyle fizik olarak rahatsız olmadılar. Kenarda olan oyuncularımız da hazır" diye konuştu.

"Veli ile de Veli'siz de oynamamız gerekir"

Şenol Güneş, tedavisi tamamlanan ve yarın antrenmanlara başlayacak Veli Kavlak'ın durumuyla ilgili bir soru üzerine, "Uzun süre bizimle beraber değil. Belki 15 gün, bir ay sonra normal antrenmanlara katılabilir. Maç performansı ne olur, psikolojisi nasıl etkilenir... Bizim Veli ile de Veli'siz de oynamamız gerekir" ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam, uzun bir aradan sonra forma giyen İsmail Köybaşı'nın da iyi mücadele ettiğini dile getirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)