BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞenol Güneş Beşiktaş'ı karıştırdı----

Şenol Güneş Beşiktaş'ı karıştırdı

Şenol Güneş Beşiktaş'ı karıştırdı
13 Ağustos 2015 - 08:39 www.finansgundem.com

Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'in "Ben adamın alnını karışlarım." sözlerinin ardından sert tepki gösterdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı hakkında ağır ifadeler kullandı, Ozan Tufan dosyası bir anda kapandı. Siyah-beyazlı yöneticiler buna sert tepki gösterdi.
 
Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'in "Ben adamın alnını karışlarım." sözlerinin ardından Ozan Tufan transferinin kapanması nedeniyle tecrübeli hocaya tepki gösterdi.
 
"ADAMIN ALNINI KARIŞLARIM"


Profesyonel Futbolcular Derneği'nin düzenlediği ödül gecesinde, Bölükbaşı'nın, "Geçen sezonki hocamız, oyuncuların kafasını karıştırıyor" sözlerine cevap veren Güneş, "Bir oyuncu çıksın kafamı karıştırıyor desin, ben alnını karışlarım. Başkan, yönetici olabilirsiniz ama adam olmak daha önemli" demişti. Bunun üzerine Bursaspor, Ozan Tufantransferinin Beşiktaş açısından sonlandığını duyurdu. 

YÖNETİM ZORDA KALDI

Beşiktaş Yönetimi ise Güneş'in bu açıklamasının şokunu üstünden atamadı. BursasporYönetimi ile mali konularda prensip anlaşmasına varan ve önceki gece için resmi anlaşmanın yapılmasını uman siyah - beyazlı yönetim, Güneş'in yaptığı sert açıklamalar nedeniyle zorda kaldı.

"OLACAK İŞ DEĞİL"

Kendi aralarında durum değerlendirmesi yapan Beşiktaşlı yöneticilerin, "Olacak iş değil. Bizim için çok önemli bir transfer görüşmesinin böyle bir sebepten dolayı son bulması hiç iyi olmadı. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte böyle nedenlerden dolayı transfer bitmemeliydi. Atınç'ı 5 milyon euroya satan bir kulüp olarak Ozan Tufan transferinden kulüp çok önemli gelirler elde edilebilirdi" diye konuştular.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)