BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSendikalar buralarda toplanıyor----

Sendikalar buralarda toplanıyor

Sendikalar buralarda toplanıyor
17 Haziran 2013 - 10:34 www.finansgundem.com

Sendikaların Gezi Parkı müdahalesi nedeniyle bugün çıktıkları eylemde buluşma noktaları belli oldu...

DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu), KESK (Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu), TMMOB (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği), TTB (Türk Tabipleri Birliği) ve TDB (Türk Diş Hekimleri Birliği) bugün “AK Parti saldırganlığına karşı” Türkiye genelinde iş bırakıyor. Sendikaların toplanma adresi İstanbul’da Tünel, İzmir’de Basmane, Ankara’da ise Kolej meydanı.
DİSK, KESK, TMMOB, TTB VE TDB’den yapılan açıklamada, Taksim Gezi Parkı’nın ranta kurban edilmesine karşı gelişen yurttaş duyarlılığını polis terörü ile bastırmaya kalkışan AK Parti iktidarının, Türkiye halkının vicdanının, hak ve adalet arayışının güçlü duvarına çarptığı vurgulanarak, şöyle denildi:
“Bizler Türkiye halkının hak, adalet, özgürlük ve demokrasi mücadelesinin en köklü emek ve meslek örgütleri olarak, AKP iktidarının despotik bir rejim oluşturma yönündeki bu saldırganlığının durdurulmasını bugünün en yakıcı demokratik görevi olduğu kanısındayız. Bu nedenle üyelerimiz işyerlerine giderek bu saldırganlığa karşı itirazlarını ifade edecek, aciller dışındaki hizmet üretimini durdurarak şehirlerin merkezi meydanlarına yürüyeceklerdir. Halkımızı söz konusu direnişimizde katkıya, hizmet alımından dolayı yaşanacak aksamalardan dolayı anlayışa, eşit, özgür ve demokratik bir Türkiye için alanlarda birlikte olmaya çağırıyoruz.”
İstanbul’da saat 16.00'da Tünelde toplanacak olan grup Taksim meydanına yürüyecek. İzmir’de de 13.00 Basmane’de toplanılarak Konak'a hareket edilecek. Ankara’da ise 13.30 Kolej meydanında toplanılacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)