BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSenatör Graham'dan Türkiye'ye bir yaptırım tehdidi daha----

Senatör Graham'dan Türkiye'ye bir yaptırım tehdidi daha

Senatör Graham'dan Türkiye'ye bir yaptırım tehdidi daha
08 Ekim 2019 - 21:10 www.finansgundem.com

Cumhuriyetçi Parti'nin önde gelen senatörü Lindsey Graham, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlemeyi planladığı operasyonu gerçekleştirmesi durumunda "cehennemden gelme" yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını ifade etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Senato'daki en büyük destekçilerinden biri olan Graham'dan bir kez daha Türkiye'ye yaptırım mesajı geldi. 

Graham, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Türkiye Suriye'nin kuzeyine girerse, bu adımı Kongre'nin cehennemden gelme yaptırımları takip edecektir. Kapsamlı, derin ve yıkıcı yaptırımlar" ifadelerini kullandı.

Graham dün de Suriye’ye girerse Türkiye'ye karşı Kongre’den yaptırım kararı geçireceklerini ve NATO üyeliğinin askıya alınması çağrısı yapacaklarını söylemişti. 

Trump'a "Türkiye’ye karşı yaptırımların veto edilmemesini umuyor ve bekliyoruz" çağrısı yapan Graham ayrıca, "Türkiye IŞİD'i dirilmekten alıkoyma kabiliyetine sahip değil, onların birincil hedefi IŞİD değil, Kürtler" demişti.

ABD'li Senatör Graham Türkiye'yi tehdit etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)