BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSelvi: Okulların tatili uzuyor----

Selvi: Okulların tatili uzuyor

Selvi: Okulların tatili uzuyor
25 Mart 2020 - 09:04 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Selvi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni tip Korona virüs (Kovid-19) nedeniyle ilan edilen okul tatilinin uzayacağını yazdı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Korona virüs Bilim Kurulu üyeleriyle görüştüğünü belirterek okul tatillerinin uzatılacağını söyledi.

Selvi'nin yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesinde Bilim Kurulu ile görüşüp okulların tatilinin uzatılmasını istediklerini söyledi. Erdoğan da 'Bilim Kurulu, ‘Uzatılmasında fayda var’ diyorsa uzatılsın' dedi. Cumhurbaşkanı kararı Bilim Kurulu’na bırakmıştı. Bilim Kurulu bugün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’la toplanacak. Gündemde okulların tatilinin uzatılması var. Hem bakanlıkla, hem Bilim Kurulu üyeleriyle görüştüm. Okulların tatili uzuyor. Bu kesin. Belli olmayan tek şey, ikinci bir emre kadar mı uzayacak, yoksa bir hafta süreyle mi uzatılacak? Bu da Bilim Kurulu ile toplantıdan sonra netleşecek."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)