BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSelden zarar görenlerin elektrik faturaları 3 ay ertelendi----

Selden zarar görenlerin elektrik faturaları 3 ay ertelendi

Selden zarar görenlerin elektrik faturaları 3 ay ertelendi
17 Eylül 2021 - 00:37 www.finansgundem.com

Kastamonu, Sinop ve Bartın'daki sel felaketinden zarar görenlerin elektrik faturaları 3 ay ertelendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Kastamonu, Sinop ve Bartın'da sel felaketinde zarar gören vatandaşların elektrik faturaları 3 ay ertelendi.

Kararda "sel felaketi nedeniyle zarar gören tüketicilerin elektrik tüketimlerine ilişkin tahsilatların ertelenmesine karar verilmiştir" denildi.

Elektrik faturalarının ertelenmesi kararı, sel felaketinin vurduğu Kastamonu, Sinop ve Bartın'ı kapsıyor. Bu illerde, ağustos, eylül ve ekim ayına ilişkin elektrik faturaları 3 ay süre ile ertelenecek.

Selden zarar görenlerin en geç 15 ekim 2021 tarihine kadar faturalarının ertelenmesine dair dilekçeyi ilgili şirketlere sunması gerekiyor.

Afet bölgesindeki vatandaşların elektrik faturaları 3 ay ertelenecek

 

Kastamonu'daki sel mağdurlarından iki ay su parası alınmayacak

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muck17 Eylül 2021 23:44

    Kanun ve yasaar var.Anayasa var. Doğal afet gören yerlerden hiç bir vergi alınaz. hiç bir vergi ödeme vb. alınmaz, devletçe ödenir. Devlet  1 - 3 - 5 yıl gibi duruma göre güncellemeler yağarak bu süreyi uzatabilir. Öyle 3 ay alma, 5 ay alma diye bişe yok. Devlet Türkyie geneli vergi alır, eşeltrık doğalgaz vb alır,  aldıkşarını böyle günlerde kullanır.  Bu bir rezilliktir. Anayasal hakların ihlalidir. Sanki, 3 ay süre verdim bana dua et , der gibi pişkince açıklama yapıyorlar. Devlet ne diye 100 yıldır vergi topluyor ? bu gunler için. Rezil rüsfa yönetim modeli bu. İnsanlarda haklarını arasın bir zahmet, ben onları hakkını aramaktan yoruluyorum. 3 kuruş para alınca alkış yapmaktan vazgeçsinler. Sağ da Sol partide senin sorununu çözmek için var. Hepsi karşında önünü iliklemeli. bırak peşlerinden koşmayı delidana gibi. aklını kullan: hakkını kullan. 50 yıldır elektırk faturanı ödemişsin, doğal afetten herşeyin sıfırlanmış, ne faturası bu ?  konuş kardeşim.

  • Ahmet 17 Eylül 2021 12:29

    Allah belanızı versin. Katlamalı yolluyorsunuz zaten faturaları....