BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSelçuk: Öğretmenlere ödeme yapılacak----

Selçuk: Öğretmenlere ödeme yapılacak

Selçuk: Öğretmenlere ödeme yapılacak
01 Nisan 2020 - 17:15 www.finansgundem.com

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, korona virüs önlemleri ve uzaktan eğitimle ilgili soruları yanıtladı. Selçuk, ücretli öğretmenlere ödemelerin uzaktan eğitimin başladığı günden itibaren yapılacağını açıkladı

Mili Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitim gündemine ilişkin soruları yanıtladı ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Uzaktan eğitim ile ilgili bilgiler veren Selçuk EBA sisteminde son durum, eklenenler ve bundan sonrasına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu ve bilgilendirme yaptı.

İşte Selçuk'un açıklamalarından öne çıkanlar;

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLERİN ÖDEMELERİ DEVAM EDECEK VE İLK GÜNDEN İTİBAREN YAPILACAK

Ücretli öğretmenlerimizin ödemeleri yapılmaya devam edecek ve bu bugünden itibaren değil korona virüs problemi başladığı günden bu yana olacak. Uzaktan eğitimin başladığı günden itibaren öğretmenlerin ödemeleri kesintisiz devam edecek.

UZAKTAN EĞİTİMİ GELİŞTİREREK SIRADAN HALE GETİRECEĞİZ

Çocuklarımıza uzaktan eğitimi sıradan bir işlem olarak bundan sonraki süreç için de planlıyoruz. İnternet altyapısı dünyanın hiçbir yerinde olmadığı kadar 4-5 kat arttırarak büyük bir çaba sarfetti. Canlı sınıflarımız da devreye giriyor.

Bakan Albayrak’tan ücretli öğretmenlere ek ders müjdesi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Ücretli öğretmenlerimizin ve usta öğreticilerimizin ek ders ücreti ödemelerini de bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabı üzerinden meslek gruplarının taleplerine ilişkin paylaşımda bulundu. Albayrak, “Ekonomik İstikrar Kalkanı ile Kovid-19 salgınında etkilenen meslek gruplarımızın taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Ücretli öğretmenlerimizin ve usta öğreticilerimizin ek ders ücreti ödemelerini de bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Albayrak: Salgın sonrası ekonomide yeni bir dönem başlayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)