BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSelçuk İnan'ın golü yılın en iyisine aday----

Selçuk İnan'ın golü yılın en iyisine aday

Selçuk İnan'ın golü yılın en iyisine aday
27 Aralık 2015 - 15:49 www.finansgundem.com

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açtığı yılın golü anketinde, Selçuk İnan'ın İzlanda'ya attığı gol de yer aldı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açtığı yılın golü anketinde, Selçuk İnan'ın İzlanda'ya serbest vuruştan attığı ve Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) gitmesini sağlayan gol de yer aldı.

UEFA, "ChampionsLeague" isimli resmi Twitter hesabından futbolseverlere, bu yıl milli takım veya kulüp düzeyinde atılan en güzel golün hangisi olduğunu sordu. Anketteki adaylar arasında Selçuk İnan'ın, EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nun son haftasındaki Türkiye-İzlanda maçının 89. dakikasında serbest vuruştan kaydettiği gol de bulunuyor.

İlkay Gündoğan da listede
Selçuk İnan'ın ilk sırada götürdüğü ve yarın sona erecek ankette sporseverler ayrıca Romalı Alessandro Florenzi'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Barcelona'ya, Barcelonalı Lionel Messi'nin 2014-15 Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih'e ve Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ın EURO 2016 Elemeleri D Grubu'nun İskoçya'ya attığı gole oy verebiliyor.  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)