BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSel felaketinde can kaybı 17'ye yükseldi----

Sel felaketinde can kaybı 17'ye yükseldi

Sel felaketinde can kaybı 17'ye yükseldi
16 Mart 2023 - 22:45 www.finansgundem.com

Şanlıurfa'daki selde AVM'de kaybolan bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye yükseldi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Şanlıurfa ve Adıyaman da ağır hasar aldı. Çok sayıda insanın hayatını kaybettiği Şanlıurfa ve Adıyaman bu sefer de sel felaketiyle sarsıldı.

Selde arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bölgeden bir acı haber daha geldi. Arama kurtarma ekipleri, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde sel sonucu bodrum katı suyla dolan bir alışveriş merkezinde 1 kişinin cansız bedenini buldu.

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 17'YE YÜKSELDİ

Cesedin, kayıp olduğu bildirilen temizlik görevlisi Ömer Zaman'a ait olduğu belirtildi. Böylelikle sel nedeniyle kentteki can kaybı 15'e yükseldi. Her iki şehirde şu ana kadar toplam 17 kişi hayatını kaybetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)