BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSel bölgesinde 90 bin tomruk toplandı----

Sel bölgesinde 90 bin tomruk toplandı

Sel bölgesinde 90 bin tomruk toplandı
21 Eylül 2021 - 14:39 www.finansgundem.com

Kastamonu ve Sinop'ta meydana gelen sel felaketinde, denize sürüklenen 90 bin tomruk toplandı.

Kastamonu ve Sinop'ta 12 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketinde binlerce tomruk, sel sularıyla birlikte sürüklendi. Çoğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi ile Sinop'un Ayancık ve Türkeli ilçelerinde sel sularına kapılan tomrukların 8 bini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü ekiplerince 'kafes ağ' yöntemi ile denizden alınarak, orman işletme müdürlüklerine teslim edildi.

Selde ıslanan ve denize sürüklenen; ancak özelliğini kaybetmeyen tomruklar kalas ebatlarında biçilip, fırınlanarak, nemden arındırılmaya başlandı.

Orman işletme müdürlüklerine ait olan tomruklar üzerlerindeki damga ya da 1 ile 5 metre arasında değişen boyutlarından ayırt edilerek tespit ediliyor. Kayıp mal beyanında bulunanlar ise kendilerine ait olan tomrukları toplama merkezlerinde çap, boyut ve damgasından tespit ederek, atölyelerine götürecek.



Selde sürüklenen tomruklar, Karadeniz'e yayılıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)