BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank'ten 3 ay ertelemeli kredi----

Şekerbank'ten 3 ay ertelemeli kredi

Şekerbank'ten 3 ay ertelemeli kredi
11 Mayıs 2015 - 06:51 www.finansgundem.com

Şekerbank’tan Ahilik Haftası’na özel 3 ay taksit ertelemeli kredi

Şekerbank, Ahilik Haftası kapsamında esnafın finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 3 ay taksit ertelemeli, 36 aya varan vade ve avantajlı faiz oranıyla 100 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor.

“Anadolu Bankacılığı” misyonuyla kuruluşundan bu yana geliştirdiği proje, işbirlikleri, ürün ve hizmetleriyle esnafa destek olan Şekerbank, Ahilik Haftası dolayısıyla esnafa özel kredi kampanyası başlattı.

Banka, Anadolu’daki 1.000 yıllık köklü ticari geleneği yaşatmayı amaçlayan Ahilik Haftası’nı kutlamak amacıyla esnafa özel 3 ay taksit ertelemeli, 36 aya varan vade ve aylık yüzde 1,20 faiz oranıyla 100 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor. Kredi kampanyası, 11-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerli olacak.
 
Gökhan Ertürk: “Esnafımıza Ahilik Haftası’nda bayram hediyesi”

 
Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, esnaf ve küçük işletmelere özel tabana yaygın bankacılıkta köklü bilgi birikimine sahip bir banka olarak, ekonominin temel dinamiğini oluşturan esnaf ve işletmeleri 62 yıldır destekleyerek üretimi artırmayı hedeflediklerini kaydetti. Ülkemizin yerel üretime dayalı kalkınması için büyük önemi olduğuna inandıkları esnafın kapısı hep açık kalsın diye Şekerbank’ın 60’ıncı kuruluş yıl dönümü olan 2013’te “Kapımız Esnafa Açık” platformunu başlatarak her ayın 15’ini “Esnaf Günü” ilan ettiklerini hatırlatan Ertürk, bu kapsamda yaptıkları yerel organizasyonlar ve iletişim faaliyetleri ile tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya yönlendirmeye devam ettiklerini söyledi. 

Her sektörün ve her bölgenin farklı ihtiyaçları olduğunu bilerek esnafa, sektörüne özel imkanlar sunduklarını ifade eden Ertürk, esnafın gelişimine yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalarla geçtiğimiz yıl Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından “Ahilik Hizmet Ödülü”ne layık görüldüklerini hatırlattı.

Esnafa, Ahilik Haftası’nda bu yıl da “bayram hediyesi” olarak uygun vade, avantajlı Faiz oranları ve 3 ay taksit ötelemeli kredi imkanı sunduklarını kaydeden Ertürk, “1.000 yıldır bu topraklarda var olan Ahilik değerlerini günümüze taşıyan esnaf ve sanatkarlarımızı yol arkadaşı olarak görüyor  iyi ve kötü günde onların yanında olarak üreticiyi desteklemeye devam ediyoruz. Ahilik Haftası dolayısıyla sunduğumuz bu kampanyamız ile tüm esnaf ve sanatkarlarımızın Esnaf Bayramı’nı kutlarız.” dedi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)