BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank'tan sertifika alacak işletmelere indirim----

Şekerbank'tan sertifika alacak işletmelere indirim

Şekerbank'tan sertifika alacak işletmelere indirim
13 Haziran 2020 - 15:50 www.finansgundem.com

Şekerbank, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren esnaf ve işletmelerin hijyen standartlarını tescillemek üzere verilen "Güvenli Turizm Sertifikası" için kampanya başlattı.

Şekerbank normalleşme döneminde faaliyetlerine yeniden başlayan kafe, restoran, lokanta ve hazır yemek firmalarına destek olmayı sürdürüyor.

Banka, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı kapsamında yetkilendirdiği denetleme firmalarından RoyalCert ile iş birliğine giderek, yeme - içme sektöründe faaliyet gösteren esnaf ve işletmelerin "Güvenli Turizm Sertifikası"na indirimli sahip olmalarına imkan sağlıyor.

Sertifikaya ücretsiz sahip olma imkanı

Açıklamaya göre, Şekerbank anlaşma kapsamında başlattığı kampanya ile Güvenli Turizm Sertifikası’nı müşterisi olan esnaf ve işletmelere yüzde 20 indirimli sunarken, sertifika bedelini Şeker Bonus Business ile gerçekleştiren ve yıl sonuna kadar her ay 500 TL’lik harcama yapanlara da 320 TL bonus hediye edecek.

Böylece işletme büyüklüğüne göre fiyatı değişen sertifika bedeli, 400 metrekareye kadar olan işletmeler için Şekerbank tarafından ücretsiz sunulacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)