BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank’tan esnafa özel kampanya----

Şekerbank’tan esnafa özel kampanya

Şekerbank’tan esnafa özel kampanya
13 Eylül 2017 - 12:29 www.finansgundem.com

Şekerbank, 18-24 Eylül tarihlerinde kutlanacak Ahilik Haftası için esnafa özel geleneksel kampanyasını başlattı

64 yıldır üreten kesimin gelişimine destek olan Şekerbank, Anadolu’daki 1.000 yıllık köklü ticari geleneği yaşatmayı amaçlayan ve Esnaf Bayramı olarak bilinen Ahilik Haftası’na özel geleneksel kampanyasını başlattı. Banka, 18-24 Eylül tarihlerinde tüm ülkede 30.’su kutlanacak Ahilik Haftası kapsamında esnafa özel fırsatlar sunduğu kampanya ile esnafın 100 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarla karşılıyor.

 3 ay taksit erteleme imkanı, uygun faiz oranları ve 36 aya varan vadelerin bulunduğu kampanyada, ‘Hesaplı Paket’ alan esnafa 6 aya kadar havale ve EFT işlemleri de ücretsiz olarak sunuluyor. 24 Eylül’e kadar devam edecek kampanya kapsamında ayrıca ‘Taksitli Esnaf Kredisi’ ve ‘Taksitli Ticari Kredi’ de avantajlı faiz oranları ile sunuluyor.

 Murat Sabaz: “Tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya davet ediyoruz”

Esnafın bankası olarak, krediden daha öte değer yaratmak için reel sektör, kamu ve STK’ların da dahil edildiği sosyal platformlar oluşturduklarını belirten Şekerbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Sabaz: “Bu kapsamda 2013 yılında başlattığımız “Kapımız Esnafa Açık” projesiyle esnafımızın kapısı hep açık kalsın diye Türkiye genelinde bir kampanya başlattık. Bugün de farklı fazlarla devam eden projemiz kapsamında tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya davet ediyoruz. Şekerbank’ın esnafa yönelik gerçekleştirdiği özverili çalışmalar sayesinde 2014 yılında ‘Ahilik Hizmet Ödülü’ne layık görüldük. İlk kez bir bankaya sunulan bu ödül esnafın bankası olduğumuzun en iyi teyidi niteliği taşıyor ve bizim için bir gurur kaynağı.” dedi.

 Ahilik geleneğini günümüze taşıyan esnafın her zaman yanında yer aldıklarını, ihtiyaç ve beklentilerine uygun ürün ve hizmet geliştirdiklerini de ifade eden Sabaz, “Esnafımıza yönelik sunduğumuz geleneksel kampanyamız ile de özel koşullarda finansman sağlamaya devam ediyoruz ve tüm esnaf ve sanatkarlarımızın Esnaf Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)