BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank'tan çiftçilere önemli destek ----

Şekerbank'tan çiftçilere önemli destek

Şekerbank'tan çiftçilere önemli destek
16 Nisan 2020 - 15:48 www.finansgundem.com

Şekerbank’ın çiftçilere özel sunduğu Hasat Kart ile OPET ve Sunpet istasyonlarından mazotlarını 6 ay vade ve sıfır faizle alan üreticiler, ödemelerini hasat zamanı yapabilecek.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgını nedeniyle tarımsal üretimin aksatılmadan yürütülmesinde ve gıda arz güvenliğinin sağlanmasında en önemli görevi üstlenen çiftçiler için Şekerbank ve OPET iş birliğine gitti. Bu kapsamda Şekerbank’ın çiftçilere özel sunduğu Hasat Kart ile OPET ve Sunpet istasyonlarından mazotlarını 6 ay vade ve sıfır faizle alan üreticiler, ödemelerini hasat zamanı yapabilecek.

Nisan sonuna kadar yapılacak mazot alışverişlerini kapsayan kampanya Türkiye genelindeki Hasat Kart ile anlaşmalı OPET ve Sunpet istasyonlarında geçerli olacak.

Şekerbank, “Anadolu Bankacılığı” misyonu doğrultusunda çiftçilere özel sunduğu Hasat Kart ile çiftçilerin ihtiyaçlarını esnek ödeme vadeleri ve uygun faiz oranları sunarak karşılıyor. Çiftçiler, Hasat Kart ile ödemelerini hasat zamanında, yapabiliyor ve anlaşmalı tedarikçilerden mazot, tohum, gübre, yem, zirai ilaç ve fide gibi ihtiyaçlarını da karşılayabiliyor.

Morgan Stanley'in ilk çeyrekte karı yüzde 30 düştü

Döviz rezervlerinde azalma sürüyor

BDDK: Bankacılık sisteminde mevduat ve krediler arttı

ABD bankalarını Fed uyardı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)